Liber sugetator | PAMFLET

Toatã lumea s-a întrebat cum de la Bârlad, într-o organizatie cu 600 de membri, nu a gãsit Boros vreo 300 sã-i batã mãr pe cei 100 de frustrati pe care i-a strâns Georgicã Vulpe. Ei, cicã pe partea de consultantã politicã, edilul are o duduie scolitã la Londra care-i face strategia. Numai cã materia de acolo nu prea se poate aplica aici, la noi, în jungla politicã. Mai bine l-ar fi lãsat pe purtãtorul sãu de cuvânt sã se ocupe, cã sigur câstiga alegerile. Acum asteaptã decizia unei Curti de Arbitraj, care cine stie când se va întruni. De exemplu, de la aceiasi Curte asteaptã si Daniel Olteanu un rãspuns de patru ani.

De ce a devenit PSD interesat ca Tãtaru sã piardã alegerile? Au auzit cã prin august s-ar deschide nu stiu ce robinet de la Ministerul Dezvoltãrii si stiu cã dacã Tãtaru rãmâne pe pozitii nu pupã nimic. Asa cã îsi încearcã si ei norocul cu alde Arcãleanu. Poate dintr-un ricoseu ar câstiga. De asta s-au activat mai multi liberali cu jumãtate de normã la PSD la campania lui Marius.

La AUR începe sã se închege un nucleu si se pare cã existã un nene care îsi va asuma organizatia judeteanã. Este chiar patronul care a angajat-o pe deputata AUR, Raisa Enachi, la contabilitate, înainte ca aceasta sã intre în politicã. Pentru amatorii din presã care au scris cã aceasta nu are legãturã cu Vasluiul, este un avertisment. Nu mai scrieti dacã nu aveti informatii. Fata chiar are legãturi cu judetul. A lucrat la o firmã din Vaslui, mai bine de doi ani, dupã ce si-a luat buletin românesc si iatã cã acum îsi rãsplãteste patronul cu postul de presedinte al filialei AUR pe judet. Pentru acest lucru s-a certat cu colegul ei, deputatul Andrei Busuioc.

Tudoricã si-a tras Mercedes.

Tudorel Buzatu e cel mai tare. Si-a tras un Mercedes ultimul model, de plângi nu alta când îl vezi. Chiar dacã e luat cu sustã, adicã are paravan, omul se afiseazã cu el fãrã nicio jenã. Cã doar e si el om de afaceri si a fãcut mâncare la bãtrâni prin judet.
3 COMENTARII

    • Intrebarea este si-a tras sau si-a angajat purtator de vorbe? Despre doamna respectiva se spune ca a facut facultatea in UK, ca stie mai multe limbi straine si ca e scolita in stiinte politice. Nu intelegem de ce cu atatea calitati s-a angajat pe postul avut pana de curand de Nituc?

LĂSAȚI UN MESAJ