33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Liber sugetator | PAMFLET

Încep sã iasã detalii incendiare la suprafatã din ancheta pe care DNA Iasi a fãcut-o în cazul episcopului Corneliu care se plângea cã este șantajat. Un politist judiciarist care a lucrat cu procurorul de caz a dezvãluit dupã ce a iesit la pensie cã procurorul a încercat sã musamalizeze partea cu violul episcopului fatã de elevii de la seminar. Cicã la perchezitii au gãsit filmãrile incriminatoare dosite de episcop în spatele icoanei Sf. Fecioare Maria. Si apoi, ne mai mirãm de ce plâng icoanele. Dupã aceste dezvãluiri, ar trebui ca mai marii Bisercii noastre sã nu-l mai tinã în puf la mãnãstirea Vãratec pe acest episcop fãrã de Dumnezeu. Sã-l alunge din sânul Bisercii ca pe o mãsea stricatã.

Decizia de o schimba pe fosta directoare Bors de la spitalul din Bârlad, cea care a navigat în pandemie precum un crucisãtor, a uimit lumea medicalã. Dar de atunci a trecut ceva vreme si spitalul a mai schimbat un director. Am rememorat acest subiect fiindcã acum primarul Boros si-a dat arama pe fatã în privința acestei femei. Nu s-a multumit cã a mazilit-o atunci si nu i-a mai permis sã se înscrie la concursul de manager de anul acesta, dar i-a si desfiintat Serviciul de Managementul Calitãtii unde aceasta era sef. Acum a ajuns pe un post de referent, ca orice muritor de rând. Sã vedem pe unde va scoate cãmasa spitalul când va începe auditarea ciclului al doilea de acreditare de cãtre ANMCS. Fãrã aceastã acreditare, spitalul nu poate intra în contract cu Casa de Asigurãri de Sãnãtate. Si nu e singura rãzbunare. A desfiintat anul trecut sectia externã a spitalului de la Puiesti, doar cã primarul de acolo, de la ALDE, nu a reusit sã-i convingã pe liberali sã voteze cu el la sefia partidului.

La spitalul din Husi miroase a coruptie. Toatã aparatura din laboratorul de bacteriologie si anatomie patologicã furnizatã spitalului de Primãrie, cumpãratã cu fonduri europene accesate prin proiectul de dotare a ambulatoriului, zace nefolositã. Reteaua electricã nu suportã toatã puterea instalatã pe aceste echipamente. Atunci, se impune o întrebare: De ce a fost comandatã? Doar de dragul unor comisioane? Reprezentantii firmelor care au livrat echipamentele medicale au venit de nenumãrate ori la spitalul din Husi pentru instalare si instruirea personalului, dar au plecat asa cum au venit. Aceste aparate vor zace si anul acesta pe holurile sau în depozitele spitalului, fiindcã adaptarea retelei electrice nu a fost prinsã în bugetul de cheltuieli pe anul 2022. Nici aparatul nou de la Radiologie nu a fost pus în functiune. Dar aici e o altã poveste, pe care o vom scrie în numerele urmãtoare.

Dan Marian, înregimentat cu acte în regulã în oastea Ciumei Rosii

Dan Marian crede cã prin realegerea sa la CJ a obtinut o mare victorie alãturi de Dumitru Buzatu. De abia acum s-a vãzut legitimitatea interventiilor chirurgicale pe care de aproape sase ani Nelu Tãtaru le-a fãcut în PNL-ul în care Dan Marian si-a lãsat duhoarea sa de pesedist sã cuibãreascã mai bine de 14 ani. Acum s-a vãzut cã PNL, sub comanda lui Dan Marian, era un partid parcat în garajul PSD. La alegerile din 2024 se vor culege rezultatele asa-zisei victorii a lui Dan Marian si Dumitru Buzatu. Nelu Tãtaru mai are o coadã de topor la Bârlad în PNL, dar care deja s-a autoizolat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

 1. Foarte mediatizat Directorul de bine, de rău, pe plan personal, profesional mai ceva decât spitalul până la urmă scriem o carte despre dânsul, ridicam o statuie spre necazul altora. Aștept și săptămâna viitoare articole despre dânsul le lecturez cu placere.

  • Heiii salut domnu director! V-ati gandit sa va scrieti comentarii?? Acum statuie na..puteti sa va ridicati ca doar sofer v-ati angajat deja duceti viata de rege!! Dar aveti grija la ciori! Si la locatie sa nu deranjati masina doctorului Tataru! Mai spre centrala incolo!

   • Nu e de ras deloc ce se intampla la Husi. Tuseam foarte tare si doctorul de familie mi-a dat raza. Acolo la Husi m-au pus sa platesc desi aveam bilet de trimitere. Apoi mi-au gasit o raceala puternica si m-a trimis la doamna doctor iar la Husi. Mi-a dat internare si antibiotic care nu mi-a mers . Mi-a dat reteta cu unul puternic pe care am dat vreo 2 milioane ca sa il fac in spital. De ce platim asigurari daca platim totul cand ne imbolnavim? Intreb si eu este spital de stat nu trebuie sa facem analize si tratament gratuit pentru raceala?

  • Draga misterioasa,nu ai cum sa mediatizezi o cladire ( adica asa cum ai scris tu mai mediatizat decat spitalul = ziduri,usi,geamuri) . Sunt mediatizati oamenii iar cand iei hotararea sa fii sef iti asumi imaginea publica. De obicei in trecut un sef era un model, model de integritate,de moralitate,ajungea sef pentru ca era performant,pentru ca era destept etc. Acum ajungi sef pt ca esti sustinut politic sau mai stiu eu ce.. personal nu -l cunosc pe directorul de la spital dar am avut probleme de sanatate si am fost internat la husi. Era acum vreo 3 ani si nu mi -a fost rau acolo,am fost tratat bine,mi sa vorbit frumos si pe calea asta le multumesc celor de la interne.

 2. Lasă, madam Borș, bine ca nu ti-a dat afara și bărbatul, care a fost angajat, știe tot Bârladul cum….
  De altfel, ai fost o marioneta in mâna primarului, nu un “crucișător care a navigat in pandemie și care a uimit lumea medicală”! Ți-ai dat seama ca a fost o ironie maxima…
  Ai distrus spitalul din Bârlad, ai luat “tu” decizia de a desființa cele doua farmacii perfect funcționale, ca aveai putere ( dar sforile erau trase prea puternic, nu te puteai împotrivi), de a desființa secția Pediatrie și multe altele.
  N-am nicio mila, nicio empatie, pentru ca nici tu nu ai aceste sentimente…

  • Madam Borș, nu erai “oleaca” in conflict de interese? N-am ce zice de bărbatul Gicutei, el a dat examen pe bune! A învățat in vara aia, toată iarna! Nu avea cum sa nu ia examenul de brancardier!

 3. 🙂 la husi in fruntea spitalui sunt cei mai competenti oameni. Vorbiti prostii acolo in articolele voastre si nu va dau voie… pai directorul financiar este cel care de-a lungul timpului a dat nenumarate examene . Chiar si cand a candidat singur cazand ( pe motivul jenant de a aduce un proiect prima data care includea compartiment de cardio – spitalul neavand nici cardiolog nici paturi pentru asta( probabil il avea de cand era mic sau il cumparase de la vreo cineva)apoi de vreo 2 ori cazand pentru ca nu a stiut de unde sa copieze pentru ca de lasat singur a fost lasat singur )si asa mai departe. E bine omul ,ce scrieti voi acolo ??? Iar restul ..o directoare medicala tanara si implicata in desfasurarea bunului mers 🙂 si un director implicat si el ( acum fiecare isi raspunde dupa cat de mult il cunoaste in ce ). Si iarasi va contrazic cand ziceti ca la spitalul husi este rau. Pai cum sa fie rau? Ca tocmai a fost o petrecere de 8 martie in care ca sa dea exemplu celor marunti si neinsemnati,conducatorii s-au imbatat precum „domnii” s-au comportat precum ” domnii” ,si-au cerut iertari in stil sicilian cu pupaturi ..frumos domnule frumos si voi scrieti asa de urat despre ei! ..chiar domnul primar ciupilan ii cunoaste?? Ii cunoaste pentru ca a primit pupaturi in locuri nearse de soare de la toti inainte de a ajunge in functii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here