10 C
Vaslui
03-oct.-2022

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

La Husi, La Politie, este un sef mare iubitor de telenovele. Sã fereascã Dumnezeu sã se întâmple ceva în oras cât la Kanal D, dimineata, se difuzeazã filmul! Cã nu se ocupã nimeni, fiindcã seful e ocupat. Ei, taman în timpul unei astfel de telenovele, o stãncutã politistã a dat o fugã la Kaufland sã se intereseze dacã cineva de la Politie s-a interesat de cum au ajuns filmãrile cu comandantul IPJ, taman la Dan Material, care le-a livrat la cumãtru curentat. Gagica a fãcut aceastã misterioasã investigatie fiindcã voia sã se asigure cã iubita ambulantierului patron (cea care a obtinut filmarea) va petrece în liniste sejurul din Antalia, primit drept recompensã pentru filajul fãcut.

Probabil vã mai amintiti de celebrul furt unde 12 firme si 3 clinici medicale, printre care si cea a prietenului nostru, au fost jefuite de clanul lui Hurmuz. S-au operat arestãri, cu tot bâlciul de rigoare. Însã politistii ar fi vrut sã-i prindã în flagrant pe hoti, dar nu s-a putut, fiindcã o duduie politistã la SIC Bârlad a dat din casã si i-a informat pe banditi. Noroc cã tipa era interceptatã si politistii au stiut cã sifoneazã, cã altfel hotii nostri îsi luau zborul peste hotare. Au fost ridicati din pat exact în ziua decolãrii. Tipa, politista, cicã e îndrãgostitã tare de unul dintre banditi. Sã vedem pe unde va scoate cãmasa aceastã duduie, dar are grijã „mãmica” ei. Cã deh!, doamna e acum influentã si la putere.

La PSD Husi dau în clocot alegerile. Dacã la seniori treaba e transatã, Bogãtasu’ deja a luat potul, la tineri încã se joacã. Este unul P’escu care se agitã tare, mai ales de când maicã-sa are sanse sã scape basma curatã dintr-un dosar de coruptie. Fiindcã asa e la PSD: n-ai dosar, nu ai functie! Numai cã cucoana s-a jucat cu banii de la ITM.

Liviu Iacob, un vânãtor botezat în ceaunul cu tocanã de mistret

Cel mai mare vânãtor al judetului, Liviu Iacob, are ziua de nastere taman odatã cu Festivalul Vânãtorilor. Asa se explicã de ce acesta e pãtimas dupã vânãtoare. La botez o fi fost scãldat într-un ceaun cu tocatã de cãprioarã. Îi urãm „La Multi Ani!” si multã fortã sã-l înfrunte pe Buzatu în sedintele de CJ. E singurul politician din judet care mai reteazã, din când în când, câte-un cap Balaurului Rosu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Cum poti manca atata kkt? Nu iti e frica ca te va bate Dumnezeu deoarece scrii doar prostii despre o persoana care niciodata nu are face ce ai scris acolo? De cand lupta politica se duce atacand oameni nevinovati si care nu au treaba cu mizeriile din aceasta lume? O stiu pe fata aia si e singura, n-are treaba cu nimeni si niciodata nu s-ar uita macar la o persoana de genul infractorilor alora (de etnie, analfabeti si infractori). Tocmai pentru ca e foarte selectiva e singura de mai bine de un an asa ca…mai bine ti-ar retrage cuvintele veninoase pt ca exista sus un Dumnezeu care le vede pe toate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.