0.1 C
Vaslui
03-feb.-2023

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Ciocanul Kamikaze pe care vãrul Buzdugan l-a pus în fata fostului hotel de la Husi o sã-i dea mare bãtaie de cap primarului Ciupilan. Acesta i-a dat autorizatie de functionare pe ochi frumosi, fãrã ca sã aibã la dosar toate documentele valabile. Cine este vinovatul din spatele biroului, fiindcã stim cã Ciupilan semneazã ca primarul. Chiar odrasla lui Ion Iacob, consilierul sãu personal, care este mare inspector la compartimentul Autorizare si Control. Deci, beizadeaua lui Iacob l-a controlat la acte pe vãrul Buzdugan de n-a mai putut, fiindcã ciocanul Kamikaze, de unde un grup de tineri era sã cadã în Ajunul Crãciunului, nu avea niciun act valabil. Acesta a fost luat de la fier vechi si pus ca fiind fuctional la treabã în centrul Husului. Nici numerele de la masinã nu erau schimbate, erau tot de Albania. La acest parc de distractii mai este o problemã: cea legatã de furtul de curent! Asteptãm vesti de la Politie.

Desi la IPJ Vaslui se antreneazã pentru concursul de sef vreo patru persoane în frunte cu comandantul interimar Gabriel Enache, noi facem un pariu! La examen nu se va califica nimeni. Se asteptã mai întâi concursul de adjunct, unde regulamentar va câstiga Bejinariu, ca mai apoi sã se gãseascã si o marionetã pentru postul de comandant. Poate din tura a doua Enache va reusi, dar va trebui sã mai ia luminã de la CJ, din biroul de la etajul 1, încã o datã.

La Husi, la spital, sfârsitul de an 2022 a adus o premierã. Nu medicalã, ci administrativã. Un medic urgentist a reusit un record absolut fantastic. A fãcut douã gãrzi consecutive, adicã 48 de ore fãrã somn. O astfel de gardã dublã e remuneratã cu vreo 2.400 de lei (1200 lei x2), pe lângã salariu, însã regulamentele medicale o interzic cu desãvârsire. Doctorita cu pricina, spun gurile rele, ar fi fãcut si trei gãrzi consecutive, adicã venea vineri si iesea luni dimineatã. Dar noi nu avem dovezi pentru aceastã triplã gardã si omologãm recordul cu doar douã gãrzi consecutive, unde detinem documente.

Boros si Politia Localã au pãzit focul de artificii de Revelion cu pretul vietii

Premiul Anului, Mincinosul de Vaslui îl acordã primarului Boros. În noaptea de Revelion, acesta a fost foarte vigilent ca nu cumva focul de artificii sã fie furat, în special de cei de la PSD. Asa cã, împreunã cu Politia Localã au gândit un plan de actiune care a dat roade. Nici Prometeu nu ar fi reusit sã-l ciordeascã, atât de imbatabili au fost!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Barladenilor, am cunoscut toti primarii pe i-ati avut din 1965. Erau straini de oras si nu ii interesa sa lase ceva dupa ei. Nimeni nu si-a inchipuit ca atunci cand v-a fi ales un primar originar din urbe va fi o hahalera hoata. Concret, acum pastrati-l pe Boros, este cel mai bun , cu viziune dornic sa faca ceva, cel mai putin hraparet din cati au fost. Nu uitati ca judetul este condus de cineva care l-ar da prin masina de tocat.

    • Primar originar din urbe? Pai bine mai (DE)bil, nu stii tu oare ca Red Bull a venit pe lume la Banca si ca dupa Lovilutie a venit la Barlad (dupa ce, spun unii ca ar fost un membru de vaza al FSN-ului local)? Mai Matusalem, limbist politic, poti sa iti iei acasa idolul si sa ne lasi in pace si sa ii cauti viziunile prin cele mai intunecate colturi ale mintii tale bolnave dupa care sa le transpui in practica.
      PS Interesanta transformare din Nikanor in bil, dar chiar daca ai schimbat nick-name-ul lipsa de caracter si pupincurismul au ramas aceleasi!

  2. Nu este premiera administrativa ci este foarte veche. Practica asta doamna doctor aceea batrana pe care o stiu de cand eram copil si care zbiara si injura practica multi. Ce nu se face este insa vocabularul asta este grav . Dar na fiecare in functie de cat din cei 7 ani scade.

  3. Bai Zaharia Costel mare comunitar sa nu uiți ca mai lăsat cu copii și tu te-ai cuplat cu Alina văduva pompierul care își smulgea flocii de la pizda de durere, când a plecat răposatul, dar ea era îmbulinată și nu o durea nimic, sa nu uiți Costele çă Dumnezeu nu doarme , vei rămâne un câine în drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.