2.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Ramona Mocanu, profesorul doctor de francezã, si-a deschis firmã de catering. Pe lângã douã simpozioane la muzeu, mai bagã câte o oalã de fasole cu ciolan sau un bors cu perisoare pentru praznice. Nu e exclus sã o vedem si la licitatiile de sandwich-uri pe la after school. N-ar fi rãu ca doctorii de la DSVSA sã facã o vizitã în laboratorul de gãtit al distinsei doamne, pentru a vedea ce retete foloseste. O sã aibã parte de o mare surprizã…

În luna decembrie, distinsul nostru protopop Chirvasã a luat o sfântã bãtaie de la preotul rebel Burghelea de la biserica de lemn din zona de case fãcute în vie la Vaslui, chiar în timpul Liturghiei. Martorii au fost uimiti si nici nu au putut reactiona. Doar au scuipat în sân si au zis: Ptiu, drace! Cicã în urma unui ricoseu, înaltul pãrinte si-a rupt si reverenda. Nici 2023 nu e de bun augur pentru popa nostru. La 10 ianuarie, la slujba de Tedeum, preotii din Vaslui nu au venit, lãsându-l pe acesta doar în compania colegilor de la tarã. E protestul lor la cererile repetate si dese la colecte pe care acesta le face.

La Fabrica de Sinecuri de la Moara Grecilor se face bugetul pe anul acesta. E forfotã mare. Nimeni nu stie, de exemplu, câti arbusti sã comande, fiindcã deja cei de la blocul unde locuieste bosul cel mare s-au uscat. Nu au fost udati! Apoi, nu trebuie uitat Cãrnitã, fiindcã îi vin la scadentã ratele de la creditul prin care a luat hotelul si nu are voie sã aibã la bancã istoric negativ. Dupã aia vine grosul! Banii care se împart cu dãrnicie între greii fabricii. Dar mai revenim cu acest subiect!

Ciprian cel fãrã fricã, se zburleste la Miticã

Politicianul începutului de an este Ciprian „Duru” Trifan, care de unul singur îl înfruntã pe Buzatu la alegerile interne din PSD. Desi stie cã nu are nicio sansã, acesta vrea sã demonstreze cã în partid este un curent anti-Buzatu. Asteptãm cu interes cronicile de dupã alegeri ale primarilor loialisti, în frunte cu dalmatianul Tamas de la Suletea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.