17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Licitaţia pentru achiziţia celor 62 de trenuri electrice pentru distanţe scurte, relansată. Care este valoarea acestora şi pe ce rute vor circula

Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF) a relansat procedura de atribuire pentru achiziţia unui număr de 62 rame electrice regionale RE-R, destinate transportului feroviar de călători pe rute suburbane şi regionale, precum şi a serviciilor accesorii privind mentenanţa şi reparaţiile.

Reprezentanţii ARF au transmis luni că a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) anunţul de participare nr. CN1042687, care a fost transmis către Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE) şi va fi publicat în termen de cinci zile pe site-ul www.ted.europa.eu.

„În acest sens, precizăm că a fost lansată procedura de atribuire în vederea achiziţiei unui număr de 62 rame electrice regionale RE-R, destinate transportului feroviar de călători pe rute suburbane şi regionale, precum şi a serviciilor accesorii privind: mentenanţa şi reparaţiile, instruirea personalului în ceea ce priveşte exploatarea, operarea trenurilor şi a aplicaţiilor software, transportul, asigurarea, punerea în funcţiune şi asistenţa tehnică în perioada de garanţie.

Citeste mai mult: adev.ro/rbz5eq

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here