spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Lider ,,schiop’’

- Advertisement -

CONTINUITATE… Lopez caro va încerca sã profite de degringolada din apãrarea “câinilor-rosii” si sã învingã pe Dinamo chiar în fieful acestora, pe stadionul din Stefan cel Mare. “Alb-rosii” vin dupã douã partide slabe, din care au obtinut doar un punct, în timp ce FC Vaslui a reusit sã redreseze corabia pentru moment, odatã cu victoria categoricã, 4-0 în fata Otelului.

FC Vaslui va da piept în “Groapã” cu liderul la zi al clasamentului, dupã sapte etape, Dinamo Bucuresti. A devenit o regulã în ultimii ani, ca “alb-rosii” sã fie una dintre cele mai spectaculoase echipe din prima ligã, “câinii” impresionând prin forta ofensivã, dar fãcându-se de râs prin gafele din apãrare. În acest an, paradoxal, Dinamo Bucuresti are cele mai multe goluri marcate dar si cele mai multe primite. Asa se face cã în doar sapte etape trupa lui Andone a înscris de 23 de ori si a încasat nu mai putin de 16 goluri, fiind formatia cu cel mai bun atac dar si cu cea mai proastã apãrare. Rezultatele proaste si forma slabã arãtatã în ultimele douã etape, contra Universitãtii Cluj(3-4) si FC Brasov(2-2), i-au fãcut pe sefii dinamovisti sã îl ia la rost pe “Fãlcos” cãruia i-au cerut sã ia mãsuri de urgentã pentru a pune la punct compartimentul defensiv. De partea cealaltã, în tabãra “galben-verzilor” atmosfera pare sã se mai fi linistit, odatã cu victoria categoricã de pe teren propriu contra Otelului Galati. Faptul cã la Vaslui lucrurile au intrat cel putin pentru moment pe un fãgas normal, poate constitui un avantaj pentru trupa lui Lopez Caro, care sperã sã profite de problemele din vestiarul “câinilor”. Lopez Caro va pãstra aproape aceeasi asezare în teren ca la meciul contra Otelului, singura modificare putând fi renuntarea la un mijlocas ofensiv si introducerea unui al doilea închizãtor lângã Pavlovici, aceastã mãsurã fiind impusã de pronuntata fortã ofensivã a “alb-rosilor”. De cealaltã parte, surpriza lui Andone poate fi titularizarea în atac a jucãtorului Alexe, în locul lui Marius Niculae, “Fãlcosul” având mari asteptãri si de la noua achizitie, experimentatul fundas Valeriu Bordeanu.

,,As putea juca mai la siguranta’’

Înaintea derby-ului de duminicã seara, dintre Dinamo si FC Vaslui, tehnicianul “alb-rosilor”, Ioan Andone sperã ca suporterii dinamovisti sã vinã în numãr cât mai mare la stadion, pentru a-si încuraja favoritii. Acesta crede cã ar putea juca la sigurantã, însã preferã un stil ofensiv pentru a aduce fanii în tribune. “Puteam face maximum de puncte în 7 etape dacã eram atenti. De exemplu, am pierdut trei aiurea cu U Cluj fiindcã bãietii au cãzut în capcana de a crede cã partida e câstigatã doar de nume. As putea juca mai la sigurantã. Si mie îmi place când câstig si nu iau gol. Dar am zis cã e mai bine sã fim spectaculosi, ca sã atragem spectatorii la stadion. Mai ales cã avem nevoie de suporteri, care sã ne sustinã, care sã punã presiune pe adversar. Sper ca stadionul sã fie mai populat duminicã seara, contra Vasluiului. Am bãieti îndrãgostiti de fotbal, care vor sã învingã pentru fani”, a declarat Ioan Andone.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.