0.8 C
Vaslui
01-dec.-2022

LIGA 3 | Rapid Brodoc, duel cu liderul

- Advertisement -
ADVERSAR… După eșecul cu Ceahlăul (1-5), fotbaliștii Brodocului au parte de un nou adversar dificil, în prima etapă a returului, pe terenul liderului Foresta Suceava

DIFICIL… Rapid Brodoc va avea parte de un adversar dificil în prima etapă a returului din sezonul regulat al Ligii 3. “Alb-vișinii” vor juca pe terenul liderului, Foresta Suceava, și sunt pregătiți să-și joace cu ambiție rolul de David în luptă cu Goliat.

Doar două echipe se pot lăuda că în acest sezon au terminat neînvinse cu Foresta Suceava. Este vorba despre Șomuz Fălticeni, 0-0 în etapa a 5-a și Știința Miroslava, 1-2 în runda cu numărul 8. Înaintea primei etape din retur, Foresta Suceava se află pe primul loc în Seria 1, cu 22 de puncte, având un avans de 6 puncte față de Dante Botoșani și 7 față de Știința Miroslava. De partea cealaltă, Brodocul se află în zona retrogradării, pe locul 7, cu 8 puncte, ultimele două locuri fiind ocupate de FK Csikszereda Miercurea Ciuc 2 și Viitorul Darabani, ambele cu câte 6 puncte. Trupa pregătită de Adi Racoviță este cu moralul jos după eșecul usturător de la Piatra-Neamț, 1-5 cu Ceahlăul, și are mare nevoie de un rezultat pozitiv. Conducerea tehnică a echipei își dorește multă determinare și concentrare de la jucătorii săi, într-un joc în care aceștia nu au nimic de pierdut.

Liga 3, Seria 1, etapa 10-a, sâmbătă, 15:00:

  • Știința Miroslava – Bucovina Rădăuți
  • Foresta Suceava – Rapid Brodoc
  • Ceahlăul Piatra Neamț – FK Miercurea Ciuc 2
  • CSM Bacău – Dante Botoșani
  • Șomuz Fălticeni – Viitorul Darabani
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.