spot_imgspot_img
21.7 C
Vaslui
08-iun.-2023

“Liga de Est” Vaslui, 30 de medalii la Campionatul Național de juniori

spot_imgspot_img
- Advertisement -
MEDALIAȚI… Sportivii vasluieni au impresionat la Campionatul Național de juniori de la Mamaia, unde au cucerit 30 de medalii: 8 de aur, 7 de argint și 15 de bronz. (sursă foto: Sorin Bajan)

MICII CAMPIONI… ACS “Liga de Est” Vaslui s-a întors cu o salbă de medalii de la Campionatul Național de taekwon-do ITF, competiție rezervată juniorilor sub 14 ani. Vasluienii au cucerit 30 de medalii, dintre care 8 medalii de aur, 7 de argint și 15 de bronz.

Performanțe remarcabile pentru sportivii de la ACS “Liga de Est” Vaslui la Campionatul Național de juniori. Ediția 2021 s-a desfășurat la Mamaia, județul Constanța, iar vasluienii au obținut nu mai puțin de 30 de clasări pe podium. Aceste performanțe i-au adus clubului vasluian locul doi în clasamentul general pe cluburi. Medaliile de aur au fost cucerite de Eduard Zugravu (2), Sara Bogdan (2), Ștefania Filip, Karina Bojoagă, Teodora Gherghe și Alexandru Ignat., în timp ce Eduard Zugravu (2), Mara Mercaș, Teodora Darie, Victor Patracuta, Ștefania Filip și Alessia Sinica au urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului, la diferite probe. Salba de medalii cucerită de “Liga de Est” Vaslui a fost completată cu cele 15 medalii de bronz, obținute de Teodora Darie (3), Karina Bojoagă (2), Mara Mercaș, Sara Bogdan, Mihnea Suletea, Patrick Romila, Alexia Zurba, Ana Răileanu, Victori Casandra, Elisa Burghelea, Marius Sandu și Andrei Hăisan. De asemenea, Eduard Zugravu a fost desemnat cel mi bun sportiv al competiției, la masculin.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.