Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Instanţa i-a respins cererea de eliberare condiţionată

Judecătoria Sectorului 5 a respins marţi solicitarea lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată. Fostul lider al PSD a solicitat să fie eliberat din închisoare, unde execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

UPDATE: Judecătoria Sectorului 5  respins marţi, 27 aprilie, cererea lui Liviu Dragnea de liberare condiţionată, considerând-o neîntemeiată. Decizia poate fi contestată. Decizia nu e definitivă, putând fi contestată.

„Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat DRAGNEA NICOLAE LIVIU. Fixează termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată pot fi reînnoite la data de 27.06.2021. În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 27.04.2021.”

UPDATE: Liviu Dragnea a fost audiat prin videoconferință, marți, în timpul procesului în care cere să fie eliberat condiționat din penitenciar. El le-a spus judecătorilor de la Judecătoria Sectorului 5 că a stat destul în penitenciar și că s-a reabilitat. „Cred că am stat destul în penitenciar. Vă rog să îmi admiteți cererea. M-am reabilitat și cred că pot face bine dacă voi fi eliberat”, le-a spus judecătorilor.

Liviu Dragnea ar putea ieşi din închisoare înainte de termen. Instanța a rămas în pronunțare în procesul lui Liviu Dragnea, care solicită eliberarea condiționată. …https://www.romaniatv.net/liviu-dragnea-ramane-in-inchisoare-instanta-i-a-respins-cererea-de-eliberare-conditionata_5447823.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ