20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Lovitură dură încasată de Facebook! Donald Trump a atras o capitalizare de 1 miliard de dolari pentru TRUTH Social

Noua afacere media a lui Donald Trump și partenerul său SPAC spun că au un capital de un miliard de dolari promis de investitori instituționali pentru TRUTH Social. Asta ar putea fi o concurentă serioasă pentru Facebook care l-a blocat pe fostul președinte al SUA.

Finanțarea va sprijini viitorul său site de socializare, TRUTH Social, care urmează să fie lansat în 2022.
„America este pregătită pentru TRUTH Social, o platformă care nu va discrimina pe baza ideologiei politice”, a spus Trump într-un comunicat.

Donald Trump a atras o finanțare de 1 miliard de dolari pentru TRUTH Social, concurentă cu Facebook

Viitoarea platformă media digitală a fostului președinte Donald Trump și a SPAC partenerul său, spune că au încheiat acorduri de abonament pentru a strânge aproximativ 1 miliard de dolari de la investitori.

Trump Media & Technology Group Corp. (TMTG) și Digital World Acquisition Corp. (DWAC), o companie de achiziții cu scop special, au anunțat sâmbătă că cele două companii au ajuns la o înțelegere pentru a finanța noul site de socializare al lui Trump, TRUTH Social. TMTG a descris anterior aspirațiile ca site-ul și aplicația însoțitoare să servească drept „un univers media conservator” cu „conținut non-trezit”…https://www.bzi.ro/lovitura-dura-incasata-de-facebook-donald-trump-a-atras-o-capitalizare-de-1-miliard-de-dolari-pentru-truth-social-4325405?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here