Lovitură dură pentru Antena 1! O altă vedetă, confirmată cu coronavirus. Este alertă în televiziune

Marcel Pavel a fost dus de urgență ieri seara la spital după ce rezultatele analizelor arătau să este pozitiv cu coronavirus. Artistul a fost prezent la filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, motiv pentru care și colegii de platou au fost supuși testării.

Cosmin Seleși, co-prezentatorul de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, difuzată la Antena 1, este primul care a luat virusul de la Marcel Pavel. Acum, Seleși se află internat la spital.

Acesta a luat coronavirus de la Marcel Pavel după ce aceștia s-au îmbrățișat, spun surse confidențiale pentru retetesivedete.ro.

Ozana Barabancea a fost și ea infectată

Surse medicale apropiate de acest caz au declarat că şi Ozana Barabancea, unul dintre juraţii show-ului de la Antena 1, a fost depistată pozitiv cu COVID-19 şi a fost internată în spital joi la prânz.

Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii în urmă cu câteva zile, acolo unde a interacţionat cu Ozana Barabancea: “A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, scrie Gândul. O altă vedetă a emisiunii, Andreea Bălan, a fost şi ea testată deja, iar rezultatul în cazul ei a fost, din fericire, unul negativ. ….https://www.capital.ro/lovitura-dura-pentru-antena-1-o-alta-vedeta-confirmata-cu-coronavirus-este-alerta-in-televiziune.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ