Lucia Ciupilan ia avans!

Prima probã pentru sefia spitalului din Husi

LUPTÃ Lucia Rotaru Ciupilan a câstigat detasat prima prima probã (scrisã) a concursului pentru postul de manager al spitalului municipal Husi! 8, 70 a primit aceasta la proba de verificare a cunostintelor teoretice, în timp ce contracandidata sa, ieseanca Cristina Dobre, a fost notatã cu 7, 30. Rezultatul este cu atât mai meritoriu pentru actualul manager al spitalului, cu cât, pe fondul unor interese politice clare, unii o dãdeau deja perdantã. Cum însã cãrtile nu sunt încã jucate, gurile rele avanseazã deja scenariul în care actualul manager urmeazã sã fie picat cu o notã minimã la proba de interviu. De altfel, nici la proba scrisã, pierdutã de Dobre, lucrurile nu au fost limpezi: ieseanca a schimbat o datã foaia cu subiectele, iar dupã primele minute de examen, aceasta a iesit din salã cu tot cu lucrare, motivând cã merge… la baie.

Interesantã este lupta care se duce în aceste zile la spitalul municipal Husi, pentru functia de manager! Prima probã si cea mai grea, dupã cum spun specialistii (verificarea cunostintelor teoretice), a fost câstigatã detasat de Lucia Rotaru Ciupilan, cu nota 8,70, în fata contracandidatei sale, care a obtinut doar 7,30. Subiectele au fost fãcute chiar în dimineata zilei de examen, lucru care a vrut sã indice intentia de transparentã si nepãrtinire a comisiei de examen. Numai cã ieseanca Cristina Dobre a avut un comportament care a lãsat loc de interpretãri. Dupã primele minute de la începerea examenului, Dobre a pretextat faptul cã a gresit un rãspuns si vrea altã foaie cu subiecte! Mai apoi, dupã alte câteva minute, aceasta a iesit din sala de examen…cu tot cu testare! Unul dintre membrii comisiei i-a adus lucrarea înapoi în salã, scuzând-o cã “a vrut sã se ducã la baie si a luat foaia cu ea”. Chiar si cu aceste interpretabile gesturi, rezultatul nu a avantajat-o pe Dobre. Urmeazã însã proba de interviu si, de asemenea, nota la proiectul de management.

Gurile rele: Lucia Rotaru “trebuie” sã piardã!

Unii sunt siguri pe scenariul în care Lucia Rotaru Ciupilan “trebuie” sã piardã concursul, pentru a câstiga Cristina Dobre, membrã PDL. Gurile rele spun cã la proba de interviu s-ar fi stabilit deja cã actualul manager va lua o notã foarte micã, 5 se spune, în asa fel încât media lui Dobre sã fie una mai mare. Presedintele comisiei de examen, avocatul Cãtãlin Tocu, a negat vehement acest zvon, dând asigurãri cã examenul va fi corect. “Eu chiar voi veghea ca acest examen sã fie unul corect, pentru cã eu vreau sã fie totul în interesul cetãtenilor”, a spus Cãtãlin Tocu, care, de altfel, a fost criticat de unii care au sustinut ieri cã s-ar fi antepronuntat cu privire la acest examen, spunând cã “a vãzut ambele proiecte de management si sunt foarte slabe”. “Nu este adevãrat asa ceva”, a spus Tocu. Legat de iesirile din salã ale candidatei Dobre, presedintele comisiei de examen a precizat: “Nu pot face niciun alt comentariu legat de concurs. Nu este corect, iar eu vreau ca totul sã se desfãsoare corect. Noi avem procesul verbal semnat de toti membrii comisiei, totul a fost consemnat, iar la finalul examenului, vom putea vorbi”, a spus avocatul Cãtãlin Tocu. Pânã azi, la ora 11, 00, se primesc contestatii pentru proba scrisã, iar pe data de 7 martie, va avea loc interviul, fiind punctat si proiectul de management. Trebuie spus cã nota minimã la fiecare probã este 7,00, iar media necesarã trecerii examenului este de minim 8,00.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ