spot_img
25.1 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Lucrările de asfaltare de pe două străzi importante din Bârlad, aproape de finalizare! (FOTO)

- Advertisement -
HAI CU LUCRĂRILE!… Managerul general al companiei Nomis 2003 își dorește ca străzile Epureanu și Vasile Pârvan să fie lucrări de referință pentru Bârlad!

VEȘTI BUNE… A început turnarea celui de-al treilea (și ultimul) strat de asfalt pe Bulevardul Epureanu, în cadrul Proiectului privind mobilitatea urbană. Constructorul SC Nomis Galați a asigurat Primăria Bârlad că cel târziu până sâmbătă,16 septembrie, va finaliza și această fază, așa încât bulevardul Epureanu să poată fi redat circulației.

Proiectul Mobilității Urbane este unul european și este estimat la peste 110 milioane lei! Drumarii de la Nomis au intrat în forță din anul 2022, pe toate străzile din Bârlad, incluse în Proiectul privind Mobilitatea Urbană, proiect  prin care, în Bârlad, sunt 21 de străzi ce vor fi refăcute! Odată cu lucrările de finalizare a B-dului Epureanu, în paralel, continuă lucrările pe strada Vasile Pârvan, unde, pe câteva segmente au fost turnate deja primele două straturi de asfalt. De asemenea, modernizarea trotuarelor pe Bulevardul Republicii avansează vizibil către centrul orașului. „Vă ținem la curent și vă asigurăm că se face tot posibilul pentru derularea rapidă a acestor ample și complexe lucrări de transformare a municipiului Bârlad. Le adresăm rugămintea conducătorilor auto să elibereze carosabilul, mijloacele auto să fie parcate și să se utilizeze rute alternative de circulație. Ne bazăm pe cooperarea și înțelegerea dumneavoastră, pentru că desfășurarea fără impedimente a lucrărilor și finalizarea la termen a proiectului reprezintă interesul comun al cetățenilor municipiului Bârlad și al autorităților. De asemenea, vă putem preciza că, până la sfârșitul lunii septembrie a.c. – începutul lunii octombrie a.c., strada Vasile Pârvan va fi asfaltată și redată circulației. Noi avem toată bunăvoința să respectăm contractul, dar sperăm că firmele Motris și Aquavas vor respecta și ele contractul pentru a face la timp canalizările și schimbările de țevi, ca noi să mergem în ritmul pe care îl avem scris în proiect”, a precizat managerul SC Nomis SRL Galați.

Vă reamintim că drumarii de la Nomis au intrat în forță din anul 2022, pe toate străzile din Bârlad, incluse în Proiectul privind Mobilitatea Urbană, proiect prin care, în Bârlad, intră peste 110 milioane de lei. Bugetul este cu fonduri europene, fiind atras de către municipalitatea locală pentru transformarea Bârladului. Utilajele de la Nomis au început, în iulie 2022, cu strada Dragoș-Vodă, stradă care, acum, are o altă imagine. Zeci de muncitori lucrează în aceste zile pe strada Republicii, în zona Grădinii Publice, pentru a monta pavele, care schimbă aspectul străzii de la intrare în oraș dinspre Vaslui. Bulervardul Epureanu este și el un obiectiv la care au lucrat zeci de oameni, mai ales că managerul general al companiei Nomis 2003 își dorește ca străzile Epureanu și Vasile Pârvan să fie ambele lucrări de referință pentru Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

 1. Pentru Bârlad merge și șosă cu chetre .Tot ii mai bubâ dicât nic.Brava Cezar .Vezi că deaja au început să sar chetrile pe trotuari .Dac rezist un an ii bini .
  Ți-o dat o ciorba nomisul și ai scris articolu .Jurnalista lu piesti.

  • Cu ci șa ii îmbolnăveasc.Ai fost oi pi teren sa vezi chetrli?Primariu ista ți pominesti că o făcut cu banii lui munca iasta de mântuială ..cari ii chirpaciul pakistanez care a făcut-o?Nu din alta dar poati mai au nevoi și alții de sosali cu chetroai ca la Bârlad.

  • Nu-i nilă di ei saracii .Au sosa cu chetri la prieturi europeni.Pi trotuari au manjat cu chetri cu smoală și parcă îi la Valea gheboasă.

 2. ..”Utilajele de la Nomis au început, în iulie 2022, cu strada Dragoș-Vodă, stradă care, acum, are o altă imagine.”..
  Poate nu știți imaginea străzii de înainte de 1 august 2022…trotuare din beton cu grosimea de 15 cm, strada din beton cu grosimea de 20 cm… toate drepte și cât de cât ok…ACUM..trotuarul este supra-inaltat, diferențe de nivel de peste 20 cm la întrarea în scari/ puncte de trecere, apa care vine de pe deal formează bălți ( trotuarul e supraînălțat) , locuri de parcare la fel..kanci!
  Madam…miroase a muștar articolul tău…au fost buni micii?

 3. Ați luat șpagă și voi de la NOMIS???
  Ar trebui să atașați, pentru cetățenii din zonă, imagini cu aceste zone de pe Epureanu, de la intrare de pe Republicii până la piața mică, unde la cea mai mică ploaie se inundă totul, ceea ce nu se întâmpla înainte de intervențiile mega-șpăgarei NOMIS.
  De unde aceste inundații?
  Din difernețele
  Materiale normale omologate
  MINUS
  ȘPĂGI GROASE
  Rezultat: străzi care au canalizarea sub dimensionată și realizate cu materiale de categorie mult inferioare față de cele trecute în licitații și devize!

  • abuz in functie,rele tratamente aduse angajatilor ,folosirea acestora in scopuri personale ,inclusiv masina de servici,insusirea de foloase ne cuvenite,trafic de influenta,etc,toate aceste calitati il reprezinta pe directorul pietii barlad mircea iosipescu ,asa intelege acesta si primarul sa se foloseasca de mina libera de care se bucura,institutii ale statului si presa ,sesizativa verificati si luati masuri !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.