Lumea academică este îndoliată. S-a stins Ion Bulei, un mare istoric al României

Lumea academică este îndoliată după trecerea în neființă a marelui istoric Ion Bulei. Anunțul morții sale a fost făcut de către Adrian Cioroianu, fostul ministru de Externe. Ion Bulei a fost profesor universitar și director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române.

S-a stins Ion Bulei
Este doliu în lumea academică după ce marele istoric Ion Bulei s-a stins la vârsta de 79 de ani. Ion Bulei a fost profesor universitar și director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române.

Marele istoric Ion Bulei a studiat la Facultatea de Istorie a Universității din București (1960-1965) și a urmat studiile liceale la Liceul George Enescu din Sinaia (1955-1959).

A fost doctor în istorie din anul 1976. A fost decorat în anul 2000 cu Ordinul național „Steaua României” în grad de ofițer. În anul 1990 a obținut Premiul Nicolae Iorga al Academiei Române, pentru lucrarea Sistemul politic al României moderne. Partidul Conservator, publicată în 1987. … https://www.bzi.ro/lumea-academica-este-indoliata-s-a-stins-ion-bulei-un-mare-istoric-al-romaniei-4065832?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ