3.9 C
Vaslui
31-mart.-2023

Mai multe piste de biciclete în Piatra Neamţ. A fost semnat un nou contract de milioane de euro

- Advertisement -

Astăzi, 26 ianuarie 2023, primarul Andrei Carabelea a anunţat perfectarea, în urmă cu o săptămână, a unui contract în valoare de 5,5 milioane de lei, adică aproximativ 1.100.000 de euro, pentru extinderea infrastructurii de biciclete. Finanţarea este asigurată prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

„Bicicleta e un mod de transport prietenos cu mediul, cu sănătatea şi o modalitate plăcută de a petrece timp în aer liber cu prietenii şi familia. Dar poate fi şi o variantă de a ajunge mai repede la serviciu, atunci când traficul ne dă bătăi de cap. La Piatra Neamţ continuăm să extindem reţeaua de piste“, a declarat primarul.

Noul proiect vine în completarea celor deja aflate în derulare. Sunt în construcţie peste 3 kilometri de pistă pe bulevardele Traian şi Decebal peste 1,6 kilometri pe Mihai Viteazu, în continuarea acestora venind noul proiect, pe străzile 1 Decembrie 1918 şi Cetatea Neamţului, cu o lungime de circa 5 kilometri…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/mai-multe-piste-de-biciclete-in-piatra-neamt-a-2237540.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.