spot_img
spot_img
24.8 C
Vaslui
09-iul.-2025

Mai țineți minte Meniul Zilei de la nea Mitică de la Everest? Este la fel de delicios și la cel mai bun preț din Vaslui, însă într-un restaurant cu un nou concept | FOTO

- Advertisement -

NEA MITICĂ S-A PENSIONAT ȘI A VENIT DORU… Înainte era o modă să mănânci Meniul Zilei la nea Mitică la restaurantul motel Everest, de la ieșirea din Vaslui spre Bârlad. Între timp, nea Mitică s-a pensionat și afacerea a fost preluată de Doru Motaș, un antreprenor ambițios, care și-a dorit să ducă afacerea mai departe. Restaurantul a fost închis o vreme, pentru că și-a schimbat fața. Un designer de la Iași a gândit reașezarea spațiului și rezultatul este uimitor. Cu aerul unui boutique franțuzesc, noul restaurant Everest uimește prin eleganță, simplitate și bun-gust. Mâncarea a rămas aceeași, petnru că bucătăreasa, doamna Mariana, a preluat din nou frâiele în bucătărie. Restaurantul s-a deschis de câteva luni bune, însă noi nu am mai avut curiozitatea să vedem cum arată locația făcută celebră de nea Mitică. Acum am revenit aici și am regăsit la Meniul Zilei cel mai mic preț din oraș, însă mâncarea îndrăznim să spunem că este cea mai bună și mai multă decât față de celelalte restaurante, care practică această rețetă pentru prânz. Astăzi, de pildă, la Meniul Zilei erau două variante: ciorbă rădăuțeană cu ardei iute și ostropel de pui sau ciorbă de fasole cu șnițel din carne de vită. Totul la doar 29 lei, iar pentru a dovedi cele spuse, prezentăm bonul aferent a două Meniuri ale Zilei, ca să nu se spună că am fost „mituiți” pentru a scrie aceste lucruri. 

A fost modernizat și motelul de deasupra restaurantului

Am stat de vorbă cu patronul motelului, Doru Motaș, care nu ne-a dezvăluit cât a investit, însă ne-a spus doar că a făcut totul cu pasiune. „O camera pentru două persoane la noi, la motel, costă 200 de lei pe zi. Și mulțumesc lui Dumnezeu că avem totul timpul plin. De exemplu, acum stau echipele de muncitori de la compania de construcții care se ocupă cu eolienele de la Deleni și Bogdănești. În restaurant, după cum se vede, am schimbat totul, chiar și așearea sălii, și, zic eu, că este o locație reușită. Noi am încercat să optimizăm spațiul, pentru că în restaurant noi vrem să păstrăm tradiția de la nea Mitică, să facem evenimente și reuniuni cu stil, iar în restul săptămânii să oferim cel mai bun preț și cel mai bun Meniu al Zilei din Vaslui”, a spus Doru Motaș.


- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.