Mama cu trei copii, aflatã dupã gratii ! Un nou dosar penal, în loc de mila instantei!

PROBLEME… Se tin lant necazurile de Mimi, mama cu trei copii, arestatã preventiv dupã ce a pãtruns cu cutitul în casa unui bãtrân ca sã-l jefuiascã! Desi femeia în vârstã de 25 de ani plânge cu lacrimi grele, cerând prin tot felul de actiuni în instantã, sã fie eliberatã, pentru a ajunge la copii, iatã cã procurorii au trimis-o ieri în judecatã într-un nou dosar, sub aspectul infractiunii de “furt”. “Dacã o sã întrebati, o sã vedeti cã furtul de care e acuzatã e fatã de aceeasi persoanã, ca si tâlhãria. Ea avea grijã de acel om, a luat ceva de prin casa lui, ea spune cã a împrumutat. Noi nu stim, dar o credem. Familia lui i-a fãcut însã plângere. Asa se întâmplã când vrei sã faci bine, numai rãu gãsesti”, o apãrã cu înversunare apropiatii sãi.

Mimi, tânãra de 25 de ani, din Cretesti, mamã a trei copii, este cea care la începutul anului a pus mâna pe un cutit si a intrat peste un bãtrân în casã, cerându-i banii si telefonul. Chiar dacã a plâns în fata anchetatorilor si a spus cã vrea sã fie cercetatã si apoi judecatã în libertate, întrucât trebuie sã stea lângã cei trei copii ai ei, instanta nu a i-a dat crezare. Mai nou, ieri, pe masa instantei a ajuns un nou dosar întocmit pe numele femeii, privind o infractiune de furt. “Sã ai 25 de ani si sã înregistrezi la activ si tâlhãrie si furt, mai are un proces de tãgadã de paternitate, care, sãraca, nu stie cred nici ea al cui e unul dintre copii, e o situatie grea. Lipsa de educatie duce la asemenea situatii. Eu o vedeam pe aici, prin Satu Nou, era câteodatã si cu câte un copil de mânã, cu unul în brate. Mi-era milã de ea. Mã supãra cã fuma. Tigãrile costã 20 de lei, iar de banii acestia iei pâine la copii. Dacã fumezi, mai si bei, ajungi sã furi, sã dai în cap oamenilor, ca sã faci rost de bani. Pãcat. Noi stim cã copiii ei sunt la o sorã a sa, dar cred cã statul îi are în vedere. Nu cred cã i-a lãsat de izbeliste”, spun vecinii.

“Purta copiii curat, le avea grija. E o mamã bunã”

De când stã dupã gratii, Mimi a fost datã în judecatã si de concubinul sãu, care crede cã unul dintre copii nu ar fi al lui. Pentru rezolvarea acestui caz, instanta i-a cerurt acordul femeii, pentru recoltarea de probe biologice copilului, ca sã fie stabilitã paternitatea. “Vedeti, biata fatã e numai necazuri! Si totul i se trage de la bãuturã. Ea nu e fatã rea, dar dacã mai gustã un pic, nu mai stie ce face. Ar trebui lãsatã în libertate, ca sã vadã de copii, cã a promis cã se lasã de bãut si de fumat. E mamã, totusi. Îsi iubea copiii, poate sã spunã toatã lumea din sat. Îi spãla, îi purta curat”, spune unul dintre martorii pe care Mimi i-a propus în instantã, ca sã îi tinã partea.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ