Mama Luizei Melencu, cercetată pentru dare de mită. Carmen Obîrşanu: Procurorii încearcă să o reducă la tăcere

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, este anchetată pentru dare de mită. Ofițerii anticorupție au chemat-o ca martor la audieri. Ofiterii DGA au deschis dosar penal pentru o presupusă șpagă dată pentru trecerea ilegală a vămii.

Mama Luizei Melencu, cercetată pentru dare de mită. Monica Melencu este cercetată pentru dare de mită, după ce în urmă cu un an de zile a declarat la România Tv că a trecut graniţa cu fiicele ei dând şpagă vameşilor de la Bechet.

Procurorii DGA au deschis dosar penal pentru o presupusă șpagă dată pentru trecerea ilegală a vămii. Monica Melencu, mama Luizei, a declarat la România TV că a trecut granița cu fiicele ei fără procură de la tatăl lor, dând șpagă vameșilor.

La un an după declaraţiile femeii, pe numele Monicăi Melencu a fost deschis un dosar pentru dare de mită. Avocata acesteia, Carmen Obîrșanu, a acuzat că de fapt procurorii încearcă să o reducă la tăcere pe mama Luizei Melencu,  după ce aceasta a acuzat de mai multe ori că dosarul intrumentat de procurori privind uciderea fiicei sale nu are suficiente probe. ….https://www.romaniatv.net/mama-luizei-melencu-cercetata-pentru-dare-de-mita-carmen-obirsanu-procurorii-incearca-sa-o-reduca-la-tacere_5371843.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ