spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Managerul PSD de la spitalul din Huși se crede procuror. Instrumentează modul în care s-a scurs la presă informația despre moartea pacientului lăsat fără antibioticele salvatoare

spot_imgspot_img
- Advertisement -
Primarul Ciupilan, complice la operațiunea de intimidare a medicilor salvatori din spital. În viziunea edilului, doctorii trebuie să se ocupe de aprovizionarea cu antibiotice esențiale a secției ATI din spitalul Huși

INCHIZIȚIE… Medicamente ioc, pacientul mort, însă prima grijă a conducerii spitalului municipal Huși nu este aceea de a găsi soluții pentru ca măcar antibiotice să fie în permanență la îndemâna medicilor, ci să îl găsească și-n gaură de șarpe pe acela care ar fi dat în vileag la presă cruda realitate! Prin urmare, managerul Bogdan Popa, consilier județean PSD, a transformat spitalul într-un fel de procuratură, inculpând medicii, unul câte unul. Astăzi, de exemplu, cei trei doctori implicați în cazul pacientului decedat din cauza lipsei de antibiotice, au fost obligați să-i dea în scris o imperioasă „notă de relații” prin care să-i explice cum a ajuns la presă mesajul cutremurător despre „cimitirul” din instituție și, mai ales, despre conducătorii care stau „răstigniți” pe scaune, în timp ce mor pacienții. De asemenea, primarul Ioan Ciupilan, primul răspunzător de buna funcționare a spitalului, în opinia multora, i-a sărit în ajutor managerului și, într-un interviu fulminand, i-a criticat pe medici, acuzându-i, între altele, că ei sunt vinovați, întrucât nu cer medicamentele necesare. Au râs cei care au auzit asemenea grozăvie, întrucât a pretinde ca medicii să stea zi de zi cu mâna întinsă după medicamente, deși farmacia ar trebui să fie aprovizionată în permanență cu cele necesare, e și aceasta o dovadă grăitoare a marii „strategii” manageriale a spitalului de la Huși. Cel mai grav însă este faptul că nici managerul unității sanitare și nici primarul Ioan Ciupilan, în interviurile furtunoase date la televizor nu au găsit  de cuviință să transmită măcar  condoleanțe familiei pacientului de 66 de ani, mort după ce a fost privat în spitalul Huși de antibioticul care, probabil, i-ar fi salvat viața. În ediția de mâine vom prezenta mărturia unuia dintre medicii de la secția ATI, dar mai cu seamă amenințările pe care managerul PSD al spitalului i le-a adus în momentul în care aceasta a îndrăznit să facă un referat (așa cum le-a sugerat primarul Ciupilan într-un interviu televizat) prin care a cerut să li se asigure necesarul de antibiotice pe secție.

La Huși, directorul PSD al spitalului mai mult este procuror –amator decât manager. Luându-și noul rol în serios, acesta s-a pus serios pe treabă și ieri i-a luat în vizor pe medicii pe care îi bănuiește de o reprobabilă legătură cu presa. A lăsat deoparte nevoile stringente ale spitalului, din cauza cărora, iată, medicii spun că mai mor unii pacienți, și s-a apucat de o anchetă ca la carte. În postura de inculpați au fost puși cei trei medici care au avut tangență cu cazul persoanei decedate pe patul de spital. Fiecăruia i s-a cerut o „notă de relații” în care să explice cu de-amănuntul cum de-a ajuns la presă povestea despre „cimitirul” din spital și despre „răstigniții” de pe scaunele conducerii. Ce-or fi scris incriminații acolo, numai ei știu, dar cert este că niciunul nu ar fi putut să dea răspunsul la o întrebare absolut stupidă, de genul „cum a aflat presa despre caz?”. Curiozitatea managerului Popa, consilier județean PSD, a fost explicată chiar de el în interviul justificativ de după ieșirea la iveală a „cimitirului”. Acesta, previzibil, nu s-a gândit decât la funcția lui, așa că și-a exprimat rapid spaima că unul dintre medicii  care mai scrie pe grupul colegilor despre păsurile profesionale, ar urmări, de fapt, un post în structura de conducere a spitalului.

Spitalul Huși a pierdut în primele 3 luni ale anului aproape 7 miliarde de lei vechi, o „performanță managerială” dovedită

Până una-alta, la spitalul Huși conduce consilierul județean PSD, Bogdan Popa. Și datele oficiale ale CJAS Vaslui, așa cum se văd în documentul emis pentru primul trimestru, arată că spitalul a pierdut numai în primele trei luni ale anului aproape 7 miliarde de lei vechi, din cauza unei activități mult sub indicii preconizați. Din banii avuți la dispoziție, cifrele oficiale salariile au însemnat un procent de 80.97% în luna ianuarie, 74.96% în luna februarie și, respectiv, 77,66% din bugetul spitalului pe luna martie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

67 COMENTARII

 1. Si uite de aia noi la vaslui preferam sa plecam cu totii fara sa ne uitam decat sa ne fie dementul asta sef!! Uite cum isi baga colegii in cacat!!! Te-a ajutat ma pe tine in viata asta a lui colegul ala din ATI, Chirurgule??? Atata poti mizerie!! Un mare huoooo din partea colectivului vaslui inca o data!!!

  • De ce sa plecati in alta tara atunci cand Romania are un sistem sanitar bolnav? Este usor sa tastati referinte negative si sa va laudati ca sunteti ,,profesionisti,, in alta tara. Nu era mai bine sa ramaneti si sa va spuneti punctul de vedere prin vot si prin reactia dumneavoastra vis-a vis de sisrtemul sanitar? Ca salariile nu sunt mici in sistem. Cadrelor sanitare le este frica sa se rascoale deoarece politicul face legea. Si cred ca asta este singura sincopa in sistem. Sanatate. P.S. Nu sunt din sistem, dar ne ocupa majoritatea timpului.

 2. Dupa spusele primarului si a lu popa spitalul ar trebui sa fie un punct de prim ajutor .. daca nu i in farmacie imprumuta daca n are de unde ,cumpara familia ,daca nu trimite:))) ..dar voi cu ce dracu va ocupati acolo?? Cumparati sa fie marlanilor, nu va mai plangeti atata..medicamentele au 3 ani valabilitate!! Handicapati mintali hoti nenorociti !! Hai ca ala nu a facut scris hai ca au fost sarbatori hai ca dracu dar voi conform legii nu trebuie sa asigurati continuitatea actului medical?? Legea 95 din 2006 adica a functionarii spitalelor

 3. Ia sa fie uniți doctorii și sa îl încolțească ei pe acest manager extraordinar ,va asigur ca nu ar avea spor cu tot cu Ciupilan la curul lui ,asa cum au fost cei de la Vaslui când au zis asa ceva printre noi nu ca la o adică nimeni nu e perfect dar Popa depășește imperfecțiune, omul e defect din naștere.

 4. Domnilor pe asta nu s-a găsit cine sa îl pună la punct,despre asta este vorba,el s-a înfipt în scaun și face ca Ciupilan,merge la intimidare ,pentru ca în Husi toți sunt mana în mana,nu pricep însă un singur lucru,de ce medicii tac?

  • Ei hai,Mimi,cine are interes sa manipuleze inafara de Popa și Ciupilan,ia zi matale?Adevărul e acesta,oamenii simpli spun ,m-am dus în spital,am văzut medicul fastacindu-se ca nu are medicamente,atunci i-am spus va rog spuneti-mi ca le cumpăr eu și asta se perpetuează de o grămadă de vreme ,deci cine manipulează?Ia la întrebări oamenii simpli și atunci poate reușești sa intelegi

  • Dar care erau mai mimisor draga ” vechile ” comentarii?? Alea cu sa se inchida spitalul?? Pai de ce sa se inchida draga ? Sa existe, sa avem si noi in oras ce ne trebuie nu ca acum cand pe data de 4 mai mi-au dat reteta cu 6 medicamente pentru mama internata in spital. Doctorul ala are dreptate . Dar dai reteta zic eu accidental nu la toata lumea si toata ziua! Pe 4 mai trecusera demult liberele tataie !

 5. Cum dracu ai ajuns manager de spital popa fara sa stii legea? In legea 1089 / 2013 articolul 68 aliniatele 9 si 10 ceea ce dai tu in curu doctorului trebuia facut lunar de comisia medicamentului care : art 9. Face estimarea cantitatilor si.art 10 participa la achiziționarea prin licitatie a produselor cele mai potrivite. Prost e daca nu te da doctoru ala in judecata si pe tine si pe directorul medical si pe primar pentru afirmațiile publice!!

  • Si inca ceva daca dupa 2 ani de mandat ca manager habar n ai iti dai seama ca i ai petrecut in crasme ca la serviciu n ai calcat clar !!

 6. Domnule manager sunt farmacist si va spun ca sunteti de rasul țării asteia! In ghidul de bune practici si in legea farmaciilor cu circuit deschis scrie clar ca noi aprovizionam cu medicamente scumpe daca pacientul face comanda ..care si la noi poate dura in cel mai bun caz 24 ore! Exista riscul sa dureze mult ! Plus ca asa stand lucrurile nu pui oamenii pe drumuri in halul asta nu iti bati joc !

 7. Mda… popa zice ca a preluat datorii colosale de la fosta directoare. Dar tot el zicea anul trecut pe 11 nov ca este pe plus 7 miliarde. A aparut la horoscopul politicienilor jan ciupilan cu asta… pai daca atunci era asa.. si dupa aceea au fost scandalul lipsei reactivilor clar a lipsei medicamentelor clar a aparaturii lipsa intrebarea mea este de ce acum faptic are de fapt minus 7 miliarde?? Popa nu cumva minti de ingheata apele?? Sau poate nu esti intreg la cap baiete!! Conduci un spital de stat nu o carciuma ca alde bitu..

 8. Dacă eram în locul femeilor ălora ii spărgeau capul chiar și prin somn,ii muscam penisul sa fie nenorocit toată viata ,cu tot efectul de după, sunt proaste femeile care accepta un astfel de tratament doar pentru ca el nu știe sa își controleze hormonii și nevroze,omul are simptomele clare ale unui psihopat ,un bărbat care își tratează mama asa nu va trata niciodată o alta femeie altfel decât asa,el o considera pe masa vinovata de tâmpeniile lui ,de faptul ca știe ca femeia nu a știut sa îl gestioneze din copilărie, ca i-a impus anumite lucruri de care ea credea ca nu ii fac cinste și contradictoriu a ales exact ce i-a impus masa sa nu facă, e bolnav ,omul ,suferă de tulburare de personalitate narcisistica cu trăsături psihopatice, asta e lipsit total de empatie și nu se poate conecta emoțional cu nimeni ,singura emoție pe care o simte e atunci când face rău cuiva,în rest se relaționează doar cu oameni de la care poate obține ceva și îl poate propulsa în viata sociala de asta reușește sa manipuleze și pe Ciupilan si pe medici și tot asa

 9. Citeam acum ca spitalul judetean oradea a fost premiat international pentru managementul pacientului cu AVC. Maine este luni. Pentru mine ca om care vad in media ce se zice despre faptul ca un medic este responsabil pentru aprovizionarea unui spital cu medicamente acest lucru este de neinteles. O sa sun la acel spital premiat ( deci care lucreaza ca la carte) maine la secretariatul managerului ca are numarul pe site si atat intreb : medicul care salveaza paralizatul se ocupa cu aprovizionarea cu materialele necesare lunar sau de 3 ori pe luna sau cum???domnul manager husi a fluturat in presa un singur protocol dar protocolul comisiei medicamentului ce zice domnul manager?? Dar al farmacistului?? Dar biroul achizitii are protocol? Dar dv ce protocol aveti domnule manager? Directorul medical a vorbit cumva despre medicamente comisiei de acreditare???

 10. M -am abtinut pana acum sa comentez desi il cunosc pe domnul Popa de foarte mult timp ! Nu judec, nu acuz doar povestesc pentru ca nu pot lasa ca un medic sa fie pus la zid de catre un astfel de om cum este domnul Popa! Un om care afirma in public ca isi baga pula in creierul mamei sale, un om care a pus mainile proaspetei lui sotii pe masa de calcat si fierul incins peste degete , care si-a batut sotia a doua sub ochii puiului de om care era al lui si care privea ingrozit scena ganditi-va ca nu are inima empatie sau orice altceva pentru dumneavoastră pacienti , pentru dumneavoastra colegi ai dansului . Atat am avut de avertizat : omul popa bogdan vasile este acesta!

  • Pai ce ,Popa e insurat acum?Pai de curând m-a invitat la o întâlnire, se știe pentru ce și se lauda ca vai de capul lui ce întrebat e dar se descurca ,Angela a luat-o de la Popa?sau care dintre ele ca nici el nu le mai știe numărul,se știe ca femeile sunt țintele ușoare ale psihopatologie,au ei asa un șarm ,face parte din boala

  • Nu e însurat, trăiește și el asa incognito pe ici pe colo cu vreo una care sta și ii suporta șefia,ce însurătoare, ca asta nu e capabil sa fie familist

 11. Și ăștia, medicii nu au semnat ei cândva sa le rămână reprezentantul iluminat ?Ăștia îs tâmpiți delaolalta toți, pana și ăștia se lasă manipulați, cică sunt medici toți. La Husi s-a răsturnat carul cu prosti.Si doar omul necăjit are de tras ponoasele lor.In realitate ii doare exact în dos de oameni ,orgoliile lor sa fie satisfăcute și cam atat

 12. Bai Popa tu ai auzit cum sunt tratați oamenii în străinătate,asa,măcar din auzite ,ca odată spuneai cum a fost operata la Viena o vedeta de 3 ori ,e drept ca tu te trezești ce cai rarefiate, acum de ce nu gândești la fel?E drept ca ai potricalit femeia experimentând, din inerție a mai trăit 6 luni,bun,dacă la Viena e asa ,acum de ce nu aplici metoda Viena ,sa aibă omul medicamentele necesare ,bai prostănac, putem înțelege, nu sunt bani deși nu e corect atâta timp cât Ciupilan da petreceri în oraș cu sume colosale ,pentru sănătate de ce nu se găsesc….deci putem înțelege ca nu sunt bani dar de ce bai fraiere nu recunoașteți adevărul?mai mult de atât de ce dai în colegii tai ,cei cu care colaborezi ,ca medic te numești chipurile, ai depus un jurământ, de ce nu ai mai avidule după funcții în politica, un pic de respect fata de ce tine de umanitate și esență.Vai de capul tău, ai creierul prăjit!

 13. Ar fi lăsați în pace sa își trăiască puterea dar sa nu trateze omul de rand ca la mila lor ,ca și primarul e plătit de pe urma sarantocilor și proștilor, și sa nu dea în cine nu trebuie ca nu știu ei sa administreze un spital ,javrele astea ,nu le convine ca lumea vorbește și e nemulțumită, pai da ,l-a pus pe Popa ca într-adevăr a preluat niște tare de la fosta ,pe unul care nu ciripeste, bai te fac om da sa faci ce zic eu ,însă nu s-a gândit Ciupilan la cât de prosti sunt ăștia și incompetenți și acum dau în medici lipsa medicamentelor ,adică omul sa plătească din buzunar ca se duce la spital absolut tot ,a zis cineva ca se duc ca la azil ,pai da ,ca doar în ziua de azi omul își plătește azilul ,asa și la spital ,cu numele ca e tratat pentru ca e asigurat ,practic e furat de doua ori ,de stat și de alde Ciupilan si Popa

 14. De ce mai trimite colegiul medicilor doctorii la congrese ca sa mai aiba voie sa profeseze daca managerii le opresc acestora dreptul de a ingriji un bolnav conform studiilor ??

  • Mai anonim cu atat mai mult medicii nu se ocupa de treburi administrative !!! Nu sa isi piarda pacientul din vedere cerand lui popa sa ii aduca din mila si cu sila cate 50 de flacoane de antibiotic !!

 15. Corb la corb nu-si scoate ochii,cine se aseamănă se aduna Ciupilan si Popa ,Herghelegiu șamd și actorul ala Romila s-a compromis ,a negat disputa din bar ,toți o apa și un pământ iar Tătaru și el prin spate ,asta e România,cu toți politrucii,nu se numește politica ce fac ăștia se numește cum sa facă sa rămână la putere ,la nivelul lor și cum împart banii .cam despre asta este vorba

 16. Da anonimule sugi cat sugi dintr-o institutie dar se termina la un moment dat si buboiul se sparge. Situatia nu este de cand cu pacientul asta ca sa iesi in public si sa spui nesimtit ca doctorul e de vina pentru aprovizionare! Sa nu uitam ca socrul dr corjinschi consilier psd era sa moara in iarna anului trecut in spital si nu aveau cu ce ii face analizele .. tot medicii sunt de vina?? Nu medicii sunt lasati in fundul gol in public de popa de zmeu ala care nici nu stie sa vorbeasca de primar …bai primare, omul tau psd voia sa demisioneze bai ca el ii lua apararea in CL grobianului tau manager pana s-a trezit ca neamurile lui de sange mor in spital de mana cui ma??? Nu a medicului ma !! A managerului pe care il apara!!

 17. Tot RAZBOIUL Asta e facut de TATARU..CAT A FOST MINISTRU A SANATATII NU A ALOCAT NICI UN LEU ACESTUI SPITAL..UNDE LUCREAZA SI SUGE DE LA BOLNAVI..VEDETI CE CASTEL ARE IN DOBRINA..MAI CEVA CA PELESUL..CAND A VENIT LA SPITAL A VENIT CU O PLASA SI ACUM E PUTRED DE BOGAT..ASTA E ROMANIA PNL.

  • Bai robert vad ca ai cap minte iti lipseste!! Bravooo ai gasit rezolvarea ..tataru !! Da ciupilan bre ca ii spitalu unde lucreaza toooti verii lui, care nu demult a fost piata de desfacere legume branza etc a familiei lui cati bani aloca bre ca si institutie RESPONSABILA cu finantarea ?? Are manager CONSILIER JUDETEAN … si prieten cu Buzatu ! El ce a rezolvat?? Roberte tu ai oprit caldura in casa??? Pai vezi? In spital e oprita demult ! Ia intreaba ca toti stiti unde ii primaria cu cati bani contribuie ciupilan la plata utilitatilor???

 18. Draga mimi , in razboiul asta politic de care zici tu , masina lu popa n-ar trebui sa stea aliniata la fantana zilnic langa a lui herghelegiu, sa faca afaceri cu totii, sa mearga la fripturi in bodegi cu primarul etc si sa nu informeze despre situatia de colaps a spitalului..spitalul nu e in colaps ca asa vrea dr tataru ( dupa cum zice acest popa) ..dr tataru in 2 zile munceste de 5 ori mai mult decat toti chirurgii ailalti …sau ca e in colaps din cauza ca apar informatii in presa ( e in colaps pentru ca au datorii dovedite, si sunt facute ATENTIE desi de foarte mult timp nu se investeste nu se cumpara nu -s reactivi nu-s medicamente) in sectiile spitalului ploua , caldura nu se mai da de cand …in CL primarul da vina pe medici de situatie, pentru aprovizionare da vina pe medici de situatie .. cred ca pentru faptul ca nu -s in stare sa astupe un sant din curte tot medicii sunt de vina , ploua in spital ..medicii.. lipsa reactivi ..medicii !!!

 19. Grotescul situatiei este dus la extrem in cazul asta!! Culmea este ca si sora primarului stie cu date exacte lipsurile din spital ( de care la un moment dat popa o acuza pe ea spunand ca au fost preluate prin datorii din mandatul ei)si zice ca desi incompetent omul este mult prea indragostit de functie ca sa plece iar primarul si apropiatii lui il vor lasa liber , adica sa faca ce il taie capul ( ca sigur isi va rupe gatul) . Se pare ca nu il lasa chiar atat de liber desi la fiecare discutie aprinsa datorita lipsei de reactivi, de aparatura ,de medicamente , managerul dadea vina pe datoriile colosale lasate de fosta directoare pe care el trebuia sa le ingroape sa le rezolve etc si de asta lipsurile enorme! Ei toti stiu pentru ca fostei directoare medicii punctual satui , disperati , frustrati cum zice in interviuri primarul , de situatia lipsei de medicamente i-au cerut ajutorul …

 20. AMIN,adică Popa ,îți doresc sa ajungi și președinte de România, sa te admire toată lumea șa ți se așeze toate bogățiile la picioare dar sa nu poți face diferența dintre bine și rău niciodată, sa ai sufletul putred în tine exact asa cum îl ai și acum ,asa ca :AMIN!

 21. Ciupilan e smecher ,declara asta ca să para ca el e înțelegător, dar asta pentru ca vrea sa fie ales dar tot în brate îl tine pe Popa ,o sa vedeți.

 22. Deci medicii vorbesc pe grup ca nu au avut antibioticul necesar dar tot ei nu au cerut ,asta cu excepționalul de Popa ,adică medicul practic e tâmpit sa nu ceara dar tot el sa vorbească pe grup ca nu a avut antibiotic și ii e frica de D-zeu ,ca asta a vrut sa spună, omul nu are cu ce sa își facă meseria și punctul nu îl pui tu.

 23. Și încă ceva ,medicii cer dar nu li se da,și pe timpul pandemiei urla la colegi ca nu le da echipamente ,bai nene o fura unul doi dar nu toți, și când urla îți mai vine sa te duci când ți se spune ca lasă că o să îți dau și cu asta se rămâne. Popa e un destrabalat și atat,un incompetent în ce privește manageriatul și nu are bunul simt sa își dea demisia ,oricum asta viata bună nu va avea ca va sparge buboiul în alta parte ,prea si-a bătut și își bate joc de oameni,adică, care medic ar sta fără medicamente și nu ar cere ,bai ești prost?

 24. Prostac?Dar tu ce ești, dacă admiri un bețiv care se bate prin baruri și se ia de femeile altora, și nu își plătește pensia alimentara la copil și nu îl interesează lipsa unui paracetamol în spital ,ia zi tu mai iluminatule, în ce consta excepționalul lu destrăbălare de Popa sa știm și noi ,adică alți medici nu știu sa opereze o apendicita sau o hernie ,numai el știe și de aia e excepțional,pai sa știe măcar atât ca de aia e platit

 25. Doctorii sunt cei care fac necesarul de medicamente în fiecare secție. Punct. Restul e bârfă de postaci. Îl știu pe Bogdan Popa. Este un medic de excepție.

  • Draga gagica a lu popa cand veneai batuta de asta in urgenta si ziceai ca ai insurubat becul de langa geam si ti-ai rupt coastele de calorifer( cine dracu isi pune becul la calorifer:))) ca eu am facut cate o proba in fiecare camera si virgula a fost mare caci caloriferu i la geam si becu in mijlocul casei) adu-ti aminte ca nu avea nici dracu cine sa iti faca investigatii si chema barbactu dr de acasa ca in spital nu era… pentru mine venit acolo odata cu tine cine s-a luptat?? Pentru MINE ca bolnav ce doctor a venit de acasa??? NIMENI!! de ce?? Pentru ca spitalul nu are doctor care sa iti faca ecografii dupa amiaza noaptea sau cand isi ia concediu( atunci stiu exact pentru ca era in concediul de sărbători) !! Tu te-ai descurcat ca director dar eu??? Gasca de oi fara creier astea is dovezi ce mai vreti???

 26. Fa sau oi Mimi ți se pare ca lipsa reactivilor și antibioticelor intr-un spital face parte dintr-un război politic?O fi dar Popa nu se războiește prin baruri chiar cu cei din PSD ,curca proasta.Cine vorbește aici și „crede” este ca știe exact cine e Popa și ce se întâmplă în spital ,auzi și încă ceva,îți convine sa te duci în spital sa îți cumperi pana și medicamentele în timp ce ți se oprește la asigurări de sănătate bani consistenti și pe de alta parte când ieși din spital sa te uiți la sumele colosale ca cică atat s-a cheltuit pentru tine ,du-te în pula mea în străinătate și vezi ca nu scoți nimic din buzunar și ești tratat și bine ,nu vine unul ca Popa și te ia la mișto și nu numai el și acest individ pe care nu poți sa îl încadrezi nicăieri ca om sau ca profesionist face recomandări la unul proaspăt operat dacă îți vine să fumezi ieși colo și fumează dar sa nu te vadă careva ….

  • Nu doamna nu este un razboi ..este un primar care recunoaste intr-un interviu el personal ca de doi ani sau de cand nu mai e sora-sa treaba merge prost RECUNOASTE ASTA!!! dar nu ia masuri!! Este departe de a se fi incheiat totul ..departe ..

 27. Se.lauda odată Popa ca ce n-au avut ăștia pe cine sa pună manager ca adică el e cel mai capabil…un parsiv ,asta crede ce spune .

 28. Nu cred ca medicii apelează la avocați pentru ca nu îl iau în serios pe Popa și rău fac dar o sa vadă pe parcurs de ce mai e în stare mamelucul…dar cum sa se comporte ăștia ca și cum ar fi spitalul lor de acasa

 29. Ceea ce a facut managerul este abuz de putere si hartuire .las nr meu redactiei medicii sa ma contacteze ! Reprezint o firma de avocatura si suntem dispusi sa facem pro bono tot ceea ce este necesar pentru medicii invinuiti!

 30. Spitalul nu se inchide ca se semmaleaza in presa pt a va fi voua bine oameni ai orasului pentru a scapa cu viata ..se inchide pentru ca are datorii facute de manager de 7 miliarde de asta se inchide. Si il inchide buzatu ca de asta tine un betiv in functie de asta l-a pus in functie ..baga bani in spitalul vaslui buzatu pregatind arondarea husiului dar sunteti prea indoctrinati sa vedeti adevarul…. Opera popa ciupilan buzatu !!!! EI DORESC INCHIDEREA SPITALULUI HUSI SI ACTIONEAZA IN CONSECINTA: DATORII DE 7 MILIARDE MANAGEMEN PROST ACOPERIT RIDICOL DE PRIMAR CARE DOAR ATAT GASESTE DE CUVIINTA SA SPUNA CA TOTUL SE DATOREAZA UNUI DOCTOR!!! RUSINE RUSINE RUSINE !! PRIMUL CARE ISI DA DEMISIA E CONDUCATORUL !!!

 31. Adică sa călcăm pe asfaltul pus de Ciupilan ,sa admiram florile din fata primăriei, sa ne mai lovim de asfaltul spart după ce a fost pus ,sa mergem la cinema -ul renovat dar dat în funcțiune strategic aproape de alegeri pentru a ne lua fata ca adică vai ce oraș minunat a făcut Ciupilan și noi sa rămânem la fel de săraci și prosti și manipulabili ca numai la o mana pe care o ridica Ciupilan sa ferim în laturi ,aici la capătul lumii și în rest putem sa murim.

 32. Lumea nu înțelege ca Ciupilan e preocupat ca ii strica imaginea electorala și atat iar celalalt e cu vaca .Ce importanta are viata și cele necesare pentru viata omului ,asa ca să votam Ciupilan

 33. Poate un spital public sa functioneze fara medicamente, reactivi de laborator si medici????? NU ! DESFI TATI NAIBIII spitalul husi si bzni redistribuiti la celelate spitale si clinici!

 34. Domnule Primar dati de pamant cu panarama asta de manager.Nu va mai compromiteti , stiu ca aveti suflet mare dar s-a umplut paharul ,faceti ceea ce e normal . Nu mai tolerati golanul.Umblati un pic pe la Manageri ca o sa fie in folosul tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.