spot_imgspot_img
17.4 C
Vaslui
28-mart.-2024

Mâncati cât mai rar mezeluri!

- Advertisement -

Medicii ne sfãtuiesc sã mâncãm cât mai rar salamuri si, mai ales, popularul parizer, considerat, din cauza pretului mic, un fel de hranã a sãracului. O analizã aprofundatã a Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorului si a Facultãtii de Alimentatie si Turism din cadrul Universitãtii Transilvania din Brasov aratã cã salamurile de pe piata româneascã au în compozitie si pânã la 14 aditivi, adicã nelipsitele E-uri, cu risc cancerigen. Printre produsele analizate se regãsesc si cele fabricate de firme de renume, care apar adesea în reclamele tv, lãudate pentru calitate si bun gust! Douã dintre acestea sunt Carroli si Cris-Tim, marcã devenitã celebrã datoritã reclamei cu salamul sãsesc, în care un bãietel sâsâit înfuleca de zor salam cu pâine, continând substante periculoase, în timp, si pentru sãnãtatea unui adult, dar pentru aceea a unui copil! Vã prezentãm aici câteva dintre salamurile care contin cel mai mare numãr de E-uri: Salam de suncã Tãrãnesc (BIHARIA) – 14 E-uri; Salam Pikant (Cris Tim) – 10 E-uri; Salam de porc (Cris Tim) – 10 E-uri; Salam Italian (Cris Tim) – 10 E-uri; Salami Duo – salam în cascaval, salam nature (Zimbo) – 9 E-uri; Salam de casã Extra (Aldis) – 9 E-uri; Salam de varã (Cris Tim) – 9 E-uri; Salam CARO Sandwich (Caroli) – 9 E-uri; Salam de suncã tãrãnesc (Aldis) – 9 E-uri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.