32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Marcel Ciolacu: România va ajunge la impozitare progresivă, cum este peste tot în lume, dar categoric nu anul acesta

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune că, din punctul său de vedere, România va ajunge la impozitare progresivă, „cum este peste tot în lume”, dar nu în acest an.

El a spus că mesajul preşedintelui Klaus Iohannis pe acest subiect a fost „foarte corect” și că este acelaşi mesaj ca al social-democraţilor – şi anume că anul acesta nu se modifică nicio taxă.

Întrebat dacă ideea impozitului progresiv rămâne în picioare, Ciolacu a răspuns: „Categoric. Din punctul meu de vedere, România nu poate să fie altfel decât celelalte state dezvoltate din lume”.

„Am văzut că şi Cehia a renunţat la taxa unică şi ei chiar aveau unică. Deci, acesta este trendul. Am mai rămas noi şi Estonia, Bulgaria. (…) Şi eu am văzut mesajul preşedintelui României care a fost unul foarte corect. Acelaşi mesaj l-am avut şi noi: anul acesta nu se modifică nicio taxă”, a adăugat Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/marcel-ciolacu-romania-va-ajunge-la-impozitare-progresiva-cum-este-peste-tot-in-lume-dar-categoric-nu-anul-acesta-1959995

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here