Marea Britanie va efectua cercetări pe zeci de oameni care vor fi infectaţi deliberat cu COVID-19

Marea Britanie face eforturi pentru a fi prima națiune care efectuează studii de infectare umană” în care până la 90 de persoane sănătoase vor fi expuse în mod deliberat la Covid.

Studiile, care ar putea începe în ianuarie, au ca scop accelerarea cursei pentru obținerea unui vaccin Covid-19. Guvernul acordă 33,6 milioane de lire sterline pentru lucrările inovatoare. Siguranța va fi o prioritate numărul unu, insistă experții. Planurile vor avea nevoie de aprobare etică și semnare de la autoritățile de reglementare înainte ca acestea să poată continua.

Studiile de infectare umană oferă o modalitate mai rapidă de a testa vaccinurile

Studiile de infectare umană oferă o modalitate mai rapidă de a testa vaccinurile, deoarece nu trebuie să așteptați ca oamenii să fie expuși la o boală în mod natural. Cercetătorii ar folosi mai întâi doze controlate de virus pandemic pentru a descoperi care este cea mai mică cantitate care poate provoca infecția Covid la voluntarii cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. Acești cobai umani, care vor fi infectați cu virusul prin nas și monitorizați non-stop, au cel mai scăzut risc de rău din cauza vârstei lor tinere și a sănătății lor bune. Apoi, oamenii de știință ar putea testa dacă un vaccin Covid previne infecția. …https://www.bzi.ro/marea-britanie-va-efectua-cercetari-pe-zeci-de-oameni-care-vor-fi-infectati-deliberat-cu-covid-19-4051878?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ