2.2 C
Vaslui
03-dec.-2022

Marian Cristian Botez, un interlop bârlădean, a fost reținut la 10 ani după ce a încercat să-și ucidă un rival

- Advertisement -
Marian Cristian Botez

ÎNCĂ O ARESTARE… Marian Botez, aflat deja în arest preventiv pentru alte fapte comise în România, este acuzat că ar fi încercat să îl omoare în Elveția pe un cetățean albanez dintr-o grupare rivală.  Potrivit procurorilor, Cristian Marian Bejan, bârlădean la origine,  este liderul unei grupări infracționale din București, care furniza droguri în cluburile de lux din Capitală. Ca să nu fie împiedicat să își dezvolte afacerea, Bejan ar fi plătit taxe de protecție unor clanuri interlope care acționau în aceleași zone.  Bărbatul este în prezent în arest la domiciliu pentru infracțiuni de tentativa de omor fapte săvârșite în România. Din locuință, acesta ar fi continuat să își administreze afacerile presupus ilegale nestingherit. 

Polițiștii au descins la el acasă și l-au reținut într-un alt dosar, mai vechi, din Elveția. La locuința acestuia, procurorii au găsit 43.000 de euro, precum și bijuterii din metal de culoare galbenă și pietre incolore. În martie 2012, bărbatul s-ar fi răzbunat, alături de alți doi români, pe un cetățean  albanez, membru al unei grupări rivale, pe care ar fi încercat să îl omoare. L-ar fi urmărit cu un autoturism l-ar fi scos în afara drumului, apoi au coborât și l-au atacat cu bâte și cuțite. Victima a supraviețuit.  Procurorii elvețieni au stabilit cine ar fi autorii abia în 2019. Atunci, Bejan a reușit să fugă în România și să se ascundă. Aici a construit o adevărată rețea criminală, cu sprijinul a doi polițiști de la la BCCO.  Marian Bejan a fost reținut acum de DIICOT și urmează să vedem dacă va fi extrădat în Elveția.

Vă reamintim că în anul 2020, după o amplă actiune desfăsurată pe 1 octombrie, în Bârlad, Brasov si Bucuresti, care s-a lăsat cu perchezitii si retineri spectaculoase, în sfârsit „domnia” unuia dintre cei mai mari interlopi care au terorizat toată tara se parea că este pe sfârsite!  Marian Cristian Bejan de 38 de ani este de loc din Bârlad. Coruptie, proxenetism, trafic de droguri, cămătărie, santaj, evaziune fiscală, spălare de bani, tentative la infractiunea de omor  calificat si alte violente grave, sunt doar o parte din infractiunile cercetate într-un mega-dosar penal de crimă organizată în care este vizată gruparea condusă de noul lider al lumii interlope din Capitală, Cristian Marian Bejan. Acesta era partener cu un comisar de politie, Robert Cristian Badea, conform DIICOT. Badea era comisar de politie în cadrul IGPR – Directia de Combatere a Criminalitătii Organizate – Brigada de Combatere a Criminalitătii Organizate Bucuresti – Biroul zonal I Antidrog/Combaterea Criminalitătii Organizate.

Conform procurorilor DIICOT, bărbatul ajunsese să controleze traficul de droguri din mai multe cluburi din Bucuresti si s-a impus în lumea interlopă prin metode brutale.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI: https://www.vremeanoua.ro/un-interlop-barladean-si-un-politist-din-igpr-bucuresti-capii-unei-retele-de-crima-organizata-video/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. ,, Marian Botez, aflat deja în arest preventiv pentru alte fapte comise în România, este acuzat că ar fi încercat să îl omoare în Elveția pe un cetățean albanez dintr-o grupare rivală. Potrivit procurorilor, Cristian Marian Bejan, bârlădean la origine, este liderul…..
    PÂNĂ LA URMĂ, PE CINE AU ARESTAT, PE BEJAN SAU PE BOTEZ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.