7.9 C
Vaslui
17-oct.-2021

Marian Godină și primarul Piedone, război pe internet. Cei doi se întrec în declarații

Marian Godină a intrat sub lupa primarului Cristian Popescu Piedone, după ce polițistul a postat un vlog legat de edilul Sectorului 5 București. Omul legii a depistat că pe pagina de Facebook a primarului apar tot felul de conturi+ 18, apreciate de pe pagina lui Piedone.

Ei bine, Godină a ținut să le arate tuturor acest lucru, a făcut un vlog pe care l-a postat pe Youtube, fapt ce l-a deranjat pe primar. De aici până la a începe un război în declarații pe internet, nu a mai fost mult.

”Am descoperit azi de unde are primarul Piedone acea mână de fier, dar și că este un om căruia îi place să pună mâna la muncă, nu numai când e la primărie. De ce, veți afla din clip. 😀”, a scris Marian Godină pe Facebook. Ulterior, după spusele polițistului, edilul a șters paginile respective, apreciate de pe contul lui oficial de Facebook.

Reacția lui Cristian Popescu Piedone n-a întârziat să apară

Primarul Sectorului 5 n-a întârziat să vină cu explicațiile și a postat pe Facebook un mesaj special pentru Marian Godină.

”Mister Marian Godina,

Salutari din Sebastian, raspantie cu Ferentari! Prin Sector, cum ma știi din clipuri! Ca nu ne-am intersectat😉 Ți-ai cumpărat casa la noi in 5? Sau…

analizezi, cercetezi, investighezi?  Ce sa-ți spun…  Am mai schimbat una, alta… Am făcut ce-am putut, am cheltuit ce ne-am permis, am mai făcut fericiti copii, bunici, părinți, adolescenți, pe colo și pe colo… Dacă ai de gând sa te muți la NOI IN 5, ca observ ca-mi ești fan, fii bine venit! Domnul Dumnezeu cu tine, domnul polițist! In rest? Toate bune? Merge vlogul?  Apropos: Mi-am plăcut “👮‍♀️ adjectiv”. Filmul, da. …https://www.bzi.ro/marian-godina-si-primarul-piedone-razboi-pe-internet-cei-doi-se-intrec-in-declaratii-4288930?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here