-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Marina Almășan, adevărul nespus despre moartea lui Victor Socaciu: «Fiul meu a aflat direct că tatăl lui a murit!»

- Advertisement -

Cantautorul Victor Socaciu se stingea din viață pe 27 decembrie 2021, lăsând în urma sa o durere nemărginită, în rândul copiilor, dar și al femeilor pe care le-a iubit de-a lungul anilor. Marina Almășan, femeia care i-a fost alături artistului timp de 16 ani și cu care are și un copil, Victoraș (25 de ani), rupe tăcerea după moartea artistului. Prezentatoarea TVR a pus toate gândurile, amintirile și temerile sale într-o carte dedicată regretatului artist și care va fi lansată pe 5 mai.

Victor Socaciu și Marina Almășan și-au unit destinele în 1996. Cei doi au fost căsătoriți timp de 16 ani și au împreună un fiu, pe Victoraș Socaciu. Regretatul artist și prezentatoarea TVR s-au despărțit în 2012, cu scandal, iar în 2016, Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion, ultima lui soție.

Solistul s-a stins din viață pe 27 decembrie, chiar în a treia zi de Crăciun. Victor Socaciu avea 68 de ani și era internat de o lună în spital, aflându-se în comă. El avea mai multe probleme de sănătate. Artistul făcuse un transplant de rinichi, avea probleme renale şi diabet. În aprilie 2021, el a dus o bătălie cruntă şi cu coronavirusul…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/marina-almasan-adevarul-nespus-despre-moartea-lui-589626.html#gal=uyOyrq_BWT&gal_i=5&gal_fs=0

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.