24.4 C
Vaslui
28-iun.-2022

Mario Mutu a împlinit 19 ani! Fiul „Briliantului”, de nerecunoscut: e plin de tatuaje și îi calcă pe urme tatălui său

Adi Mutu are motive de sărbătoare astăzi, 9 septembrie, toate acestea deoarece Mario, fiul său cel mare, a împlinit 19 ani.

Adi Mutu are doi băieți și două fete, iar astăzi îl sărbătorește pe Mario, fiul pe care îl are din căsnicia cu Alexandra Dinu, jurata emisiunii „Românii au talent”.Cu ocazia zilei de 9 septembrie, Adi Mutu a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare fiul său cel mare.

Mai mult, antrenorul formației U Craiova 1948 a adăugat și un mesaj prin care îi arată toată dragostea. „Happy 19th birthday to my son! Love you”, a scris „Briliantul” pe Instagram.

Mario s-a mutat în București alături de Alexandra Dinu, după ce actrița a acceptat propunerea de a fi jurat la emisiunea „Românii au talent”, iar de atunci își petrece foarte mult timp în compania „Briliantului”.

Totodată, Mario Mutu pare să se fi schimbat complet după ce s-a mutat la București. Se pare că tânărul în vârstă de 19 ani îi calcă pe urme „Briliantului” în ceea ce privește tatuajele și nu doar atât.

Fiul fostului selecționer al echipei naționale a României U21 a fost fotografiat în nenumărate rânduri în cluburile din Capitală. Asta nu e tot! Mario nu se ferește să posteze imagini în care apare ținând pahare de alcool în mână. …https://www.prosport.ro/sport-life/mario-fiul-lui-adi-mutu-a-implinit-19-ani-19324880?utm_source=Homepage+Adevarul+Ps&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here