Marş pe străzile Sucevei pentru susţinerea predării orelor de religie în şcoli

În Duminica Ortodoxiei, pe 1 martie, de la ora 15:00, se va organiza în municipiul Suceava un marş pentru susţinerea predării cursurilor de religie în şcoli. Punctul de întâlnire al părinţilor care sunt interesaţi de educaţia complexă, completă şi de calitate a copiilor, inclusiv cea religioasă, şi care vor să participe la marş, este Biserica „Sf. Dumitru” din Suceava. De aici, participanţii vor porni în marş pe traseul Casa de Cultură, Biserica „Sfânta Înviere”, Biblioteca Judeţeană „I.G. Sbiera”, magazinul Bucovina, Palatul de Justiţie, parcul Universităţii „Ştefan cel Mare”, Spitalul Judeţean şi retur, pe acelaşi traseu, până la Biserica „Sf. Dumitru”.

„Religia în şcoală, prioritate naţională!”

Mottoul evenimentului de duminică este: „Viitorul neamului este în mâinile noastre! Religia în şcoală, prioritate naţională! Vino cu noi la marş dacă îţi pasă de educaţia religioasă a copiilor tăi!”

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2015-02-28/Mars-pe-strazile-Sucevei-pentru-sustinerea-predarii-orelor-de-religie-in-scoli#ixzz3T6n61DeH
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ