spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
03-dec.-2023

Marsul pentru viata- FOTO & VIDEO

- Advertisement -


Sambata, 21 martie, la pranz, cu incepere de la ora 12.00, Piata Tricolorului din Bacau a fost locul de intalnire pentru tineri, femei, barbati, copii, pentru toti bacauanii care s-au solidarizat pentru a participa la ‘MARSUL PENTRU VIATA’. O initiativa a Decanatului Romano Catolic Bacau, la care au aderat toate asociatiile, ONG-urile, bisericile catolice si ortodoxe, profesori, medici, elevi, liceeni, voluntari din diferite centre, aceasta manifestare a reunit peste 1000 de oameni care au strigat sloganuri despre viata, darul divin.

Sub tema din acest an ‘Fiecare viata este un dar’, ‘Marsul pentru viata’ este organizat pentru al treilea an consecutiv in Bacau, alaturi de alte 40 de orase din intreaga tara, care au participat simultan la acest eveniment.

‘Fii alaturi de noi, daca si tu crezi in valoarea vietii’, ‘Spune NU avorturilor’, ‘Mama iti multumesc pentru ca mi-ai dat viata’, ‘Avortul nu este niciodata o solutie, este o eroare’, ‘Avortul a crima’ sunt doar cateva dintre mesajele scandate de tineri, mesaje care au fost inscrise si pe pancardele purtate de participantii la mars, alaturi de baloane colorate, flori si steaguri.

sursa: http://www.desteptarea.ro/marsul-pentru-viata/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.