0.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Mărturia italianului agresat de concubina româncă. „M-a bătut cu tigaia în cap și m-a mușcat”

- Advertisement -

Bărbatul a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, susține presa italiană. Carabinierii au reușit să o aresteze pe femeie în momentul în care au prins-o că a încălcat un ordin de restricție.

Românca, în vârstă de 38 de ani, trăia de câțiva ani împreună cu un cetățean italian, în vârstă de 45 de ani, în localitatea Sissa Trecasali din provincia Parma. Anul trecut bărbatul și-a reclamat concubina că îl bate.

Conform cotidianului Gazzetta di Parma, bărbatul ar fi ajuns de mai multe ori la spital cu diverse leziuni. Ultima dată, însă, ar fi necesitat 100 de zile de îngrijiri medicale. A fost momentul în care italianul le-a povestit anchetatorilor coșmarul pe care-l trăia din luna februarie 2022.

„M-a bătut cu tigaia în cap și m-a mușcat”, le-a spus bărbatul carabinierilor. Acesta a povestit că femeia obișnuia să-l agreseze aproape zilnic. De multe ori, însă, devenea extrem de violentă, îl mușca și-l lovea cu pumnii și picioarele, iar ultima dată l-a lovit minute-n șir cu tigaia în cap.  A fost momentul în care autoritățile au emis pe numele italianului un ordin de protecție…https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/marturia-italianului-agresat-de-concubina-romanca-2237109.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.