31.6 C
Vaslui
29-iun.-2022

Mărturia unui polițist care a intervenit la crima de la Roman: „Am paralizat, nu puteam să mă ridic în picioare. Sofia… să ne ierți!”

Ioan Cănărău, unul dintre poliţiștii care au intervenit la crima de la Roman, a spus că a fost marcat de ceea ce s-a întâmplat. „De ce oare Dumnezeu permite așa ceva, n-am să înțeleg niciodată. Sunt supărat pe el.”

Într-o postare pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol, Ioan Cănărău a vorbit despre evenimentul care a avut loc la data de 6 noiembrie 2021, în cartierul Favorit al oraşul Roman, judeţul Neamţ.

„Părea a fi o sâmbătă liniștită, la schimbul 1. Deodată, prin stație ni s-a transmis să mergem la o adresă unde este un conflict între un soț și soția lui, atacată cu un cuțit. Am plecat în grabă ambele patrule de politie, jandarmi și polițiști. Ni s-a alaturat și patrula independentă de jandarmi.
De ce oare Dumnezeu permite așa ceva, n-am să înțeleg niciodată. Sunt supărat pe el”, a scris acesta.

În momentul în care a ajuns la fața locului, acesta povestește că era „iadul… strigăte de disperare, urlete de durere… o femeie plină de sânge ne aștepta la intrare în bloc.” Ajutați-mă, vă rog, soțul meu m-a atacat cu un cuțit, am scăpat fugind, eu și băiatul meu. În casă au rămas fetele mele gemene, de 3 luni. Ajutați-mă, vă rog. Am întrebat-o rapid ce s-a întâmplat și dacă copilele au fost rănite, dacă soțul le-a făcut rău. Nu știa care e soarta lor”. …https://www.gandul.ro/stiri/marturia-unui-politist-care-a-intervenit-la-crima-de-la-roman-am-paralizat-nu-puteam-sa-ma-ridic-in-picioare-sofia-sa-ne-ierti-19713693

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here