9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

Mașină boțită în centrul Hușului! Autorul a fugit de la locul faptei

- Advertisement -

NECAZ… Aglomerația din Huși, numărul mare de mașini și, mai ales, lipsa locurilor de parcare suficiente pentru câte vehicule vin zilnic în centrul orașului, pune la încercare nervii localnicilor! Mai ales atunci când se întâmplă ca vreun șofer neatent să „zgârie” o altă mașină și apoi, în loc să ia legătura cu proprietarul și să se înțeleagă amiabil, o șterge silențios de la fața locului, supărarea e cu atât mai mare. A pățit-o chiar azi o hușeancă ce parcase mașina pe Bulevardul 1 Mai. Femeia a făcut o poză părții din autoturism care a fost boțită de un conducător auto imprudent, pe care a atașat-o unui mesaj ferm: „Bună ziua, cel ce ai făcut această ispravă, pe B-d-ul 1Mai în fața magazinului Ambra, te rog să mă contactezi. Dacă nu ești responsabil și nu vii singur să mă cauți, țin să îti spun, camerele (de supraveghere, n.r.) de la Raiffeisen și cele de la statuie funcționează. Tot te voi găsi dar cu poliția”, a trransmis Elena, în mediul virtual. Reacțiile localnicilor nu au întârziat. Unii au criticat o asemenea atitudine fără respect, pe care unii șoferi o aplică în trafic, iar alții au făcut haz de necaz. „Ajung la concluzia că prin Huși nu mai poți ieși decât cu tancul”, a spus un localnic. „Mergi și declară accidentul la Poliție, apoi se ocupă ei să îl lase pieton”, a îndemnat-o un alt hușean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Am o dauna de 4 luni raportata cu numărul de înmatriculare a mașinii care a lovit și plecat în tromba și nici un rezultat de la politie.Nu -și mai face nimeni treaba.

  2. Bai frate, nasolie mare. Elena a ieșit la cumpărături cu mașina personala. Ii este rușine sa circule pe trotuarele urbei. De, ne riscam cu aglomerația asta. Pariu ca domiciliază pe o raza de maxim 500 m de locul incidentului. Sau ma înșel și era parcata „la bloc”? 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.