-1.2 C
Vaslui
04-dec.-2021

Mașină de poliție boțită rău în centrul Murgeniului, spectacol gratuit pe Facebook! (FOTO, VIDEO)

TAMPONARE CU BUCLUC… În urmă cu puțin timp, în centrul orașului Murgeni, o autospecială a Poliției din localitate, condusă de un tânăr polițist de 22 de ani, a fost spulberată într-o intersecție, de o autoutilitară cu număr de Maramureș, al cărei șofer, de 60 de ani, nu a acordat prioritate. Accidentul nu a fost cu victime, ci cu „spectacol” pentru localnicii care nu mai pot de dragul polițiștilor și s-au „băgat” la live-uri pe Facebook.

Șoferul din Maramureș, vinovat de producerea accidentului, a ieșit de pe o stradă lăturalnică, fără a ține cont de semnele de circulație, izbind în plin mașina poliției, aproape nouă (2018 an de fabricație). În urma impactului, numai norocul a făcut ca nimeni să nu fie rănit, însă autovehiculele au fost serios avariate. „Șoferul vinovat nu era băut, însă a fost sancționat contravențional pentru neacordare de prioritate, iar permisul auto i-a fost suspendat pentru 60 de zile”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui. Tânărul polițist de la volanul autospecialei, era în misiune pe DN 24 D, în orașul Murgeni, și avea pornite semnalele acustice și luminoase. Testat alcoolscopic rezultatul acestuia a fost negativ.

La fața locului s-au strâns zeci de gură cască! Așa cum e obiceiul în Murgeni, nefericitul eveniment s-a transformat dintr-o dată într-un punct de atracție pentru localnicii, care au pus mâna pe telefoane și au început „live-urile” pe Facebook, cu comentarii care mai de care mai picante.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here