18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

Mașină de Vaslui, dată exemplu negativ de primarul Iașului: „deja e prea mult”

Un autoturism înmatriculat în județul Vaslui a devenit vedetă pe pagina de facebook a primarului Mihai Chirica. Edilul de Iași și-a făcut un obicei care în fiecare săptămână să posteze pe rețelele de socializare poze cu mașinile parcate neregulamentar la el în oraș, iar azi a venit rândul unui autovehicul de Vaslui. Așa cum era de așteptat, comentariile au curs gârlă, ieșenii taxând nu atât parcarea, ci faptul că mașina este a unui vasluian. „Omul a luat permisul de conducere la Vaslui, poate școala de șoferi e altfel acolo”, „Așa se parchează la Vaslui”, „Asa e obișnuit… La țara, la el, nu are parcare. Parcarea e pe islaz”, au fost doar câteva dintre comentariile la postare. Au fost însă și ieșeni care au fost mai înțelegători cu șoferul din Vaslui, aceștia criticând lipsa locurilor de parcare din municipiul Iași, o problemă gravă cu care se confruntă capitala Moldovei. „Din păcate parcarea din zona în care dl a făcut poza este un coșmar. Dacă ai noroc seara după 20 să găsești un loc de parcare ești norocos. Este plin de mașini de firma, iar noi cei din zonă nu putem să plătim pentru un loc de parcare pentru ca nu sunt amenajate. Nu spun că e ok cum a procedat persoana în cauză, dar nici locuri de parcare nu sunt. E plin de mașini care nu au fost mutate de luni bune. Refaceți parcarea, amenajați locuri de parcare, scoateți la licitație și apoi aplicați amenzi” i-a transmis Mădălina primarului de Iași. Conform lui Mihai Chirica, șoferul din Vaslui a fost amendat cu suma 900 de lei pentru parcarea neregulamentară.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

8 COMENTARII

  1. Un punct de vedere corect este cel exprimat de Un cetățean Așa e. Omu s-a descurcat A găsit omu chiar cel mai ferit loc sa nu blocheze Nu stiu ce-a avut primaru cu el

  2. Ce nu știe acest primar cu idei politice amestyecate..este că..autoturismul aparține unei rude apropiate a domniei sale din Zăpodeni..localitate din care a plecat pe timpul lui ”cească” spre marele oraș ce îl conduce în prezent..

    • Contrazic pe Gore că spune de roman ca uită de unde pleacă.sunt români care nu uita . Mai degrabă prostu uita de unde pleacă și când se ajunge f….e tot ce prinde.

  3. Sa vedeti cum se parcheaza la Marlad. Pe trotuare, femeile cu copii merg pe strada riscandu-si vietile. Mai bine scoateti bordurile sa mergem ca oile printre masini. Masini care blocheaza rampele pentru persoanele cu dizabilitati, dube, camioane, rable fara itp, masini euro -6 cate 4 de familie. Bai avutilor, de ce va luati case sa parcati rablele, blocurile sunt pentru saraci cu o masina, doua pe care le folosesc nu le tin la umbra, sunt autobuze pentru o calatorie pe luna ba chiar aveti si cupoane. Sau vindeti-le pe toate 4 sa va luati una euro 5-6 sa respire si copiii vostri aer nu cancer. Sau vindeti-le sa va mai luati lemne pentru soba din bloc in secolul 21… dar aveti masina :))

  4. Deci…conducatorul auto a dat dovadă că „poate”! Dacă trăim într-o țară în care anumite „personaje” dau dovadă de „putiință” atunci nu cred că ar trebui sa.l blamăm pe conducătorul auto „descurcăreț”!

  5. Deci…conducatorul auto a dat dovadă că „poate”! Dacă trăim într-o țară în care anunite „personaje” dau dovadă de „putiință” atunci nu cred că ar trebui sa.l blamăm pe conducătorul „descurcăreț”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here