Mașină lovită în plin de trenul Suceava-Botoșani – doi morți

Click aici pentru VIDEO

Update: Conform primelor informații, un bărbat în vârstă de 39 de ani și unul de 55 de ani se aflau în autoturismul zdrobit de locomotiva trenului Suceava-Botoșani sâmbătă, la trecerea la nivel cu calea ferată de la Bursuceni-Verești. Cei doi bărbați sunt din comuna Corocăiești.

Ei se deplasau pe sensul dinspre Corocăiești spre Suceava. Conform unor martori, șoferul a oprit cu câțiva metri înainte de linie, unde s-a intersectat cu un microbuz. Cei doi șoferi ar fi schimbat între ei un pachet, după care șoferul autoturismului a intrat cu mașina în zona liniei, fără a se mai asigura. Trenul circula cu aproape 60 de kilometri la oră

La fața locului fac cercetări polițiști de la Serviciul Județean Transporturi Suceava și polițiști rutieri.

Un groaznic accident la trecerea la nivel cu calea ferată a avut loc sâmbătă, în jurul orei 13.45, în zona satului Bursuceni, unde un tren a lovit în plin un autoturism, ambii bărbați din mașină fiind găsiți de pompierii militari încarcerați și decedați. Accidentul s-a produs după stația Verești, pe linia secundară care duce spre Botoșani.

Trenul Suceava-Botoșani, tractat de o masivă locomotivă diesel, a intrat în plin în mașina al cărui șofer nu s-a asigurat la trecerea la nivel de la Bursuceni, una simplă.

La fața locului intervin pompierii militari cu doua autospeciale pentru descarcerare si doua ambulanțe SMURD

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-10-03/Masina-lovita-in-plin-de-trenul-Suceava-Botosani-doi-morti#ixzz6ZsiyGS5V
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ