Medalii de aur si argint pentru C.S “Viitorul” Vaslui

Atletism

PERFORMANTÃ… Vasluiul dominã competitiile nationale de aruncare a ciocanului. Clubul Sportiv “Viitorul” Vaslui a cucerit medaliile de aur si argint în proba de aruncare a ciocanului de la Campionatul National de atletism – Under 16. Viorel Alexandru Chelaru a luat aurul, cu o aruncare de 51.92 metri, iar Daniel Stavar s-a clasat pe locul secund, cu o aruncare de 51,21 metri.

Noi rezultate extraordinare obtinute de sportivii de la C.S “Viitorul” Vaslui. Pe 7 si 8 august, juniorii Under 16 pregãtiti de profesorul Laurentiu Maxim au participat la etapa finalã a Campionatului National de atletism – U16. Cel mai bun rezultat a fost obtinut de Viorel Alexandru Chelaru, cel care a luat aurul la aruncarea ciocanului, argintul fiind cucerit de un alt vasluian, Daniel Stavar. Bogdan Rãzvan Herghelegiu s-a clasat pe locul cinci, cu o aruncare de 44,95 metri, Alexandru Cotarci a terminat pe locul 7, iar Stefan Albert Grigoras s-a clasat pe locul 8. La competitia desfãsuratã la Bucuresti a participat si Miruna Alexandra Hatmanu, sportivã legitimatã la Liceul cu Program Sportiv Vaslui. Miruna a participat la proba de 400 de metri – feminin si s-a clasat pe locul 6, cu timpul 63, 72.

Micu a plecat la Bacãu

Unul dintre ce mai promitãtori atleti ai Vasluiului, Andrei Mihãitã Micu, s-a transferat la SCM Bacãu. Multiplu campion national în proba de aruncare a ciocanului, Andrei Micu a fãcut un nou pas în cariera sa, transferându-se la un club de unde vrea sã îsi apere titlul de campion national la aruncarea ciocanului, dar si sã obtinã calificarea la Jocurile Olimpice. La Vaslui, Micu a fost antrenat de profesorul Laurentiu Maxim la C.S “Viitorul” Vaslui, iar la Bacãu va fi pregãtit de fosta campioanã mondialã, Mihaela Melinte.
NICIUN COMENTARIU