Medicii de la un cabinet privat din Iași au scos la iveală un caz incredibil! Un bătrân a vrut să-i facă test de sarcină unei eleve de 15 ani pe care a violat-o de nenumărate ori după ce termina orele!

Poveste halucinantă scoasă la iveală la Iași! O copilă de 15 ani, cu probleme psihice, a fost violată în repetate rânduri de un individ în vârstă de 66 de ani. Poate nu s-ar fi aflat niciodată prin ce a trecut dacă adolescentei nu i-ar fi întârziat menstruația și nu ar fi fost dusă la medic chiar de cel care a abuzat-o ani la rând. Ancheta polițiștilor a fost dificilă, iar bărbatul care a violat-o pe copilă nu a vrut să dea niciun fel de declarații

Poveste de groază la Iași! O copilă de 15 ani, cu probleme psihice, a fost abuzată ani la rând de un vecin. Deși i-ar fi putut fi bunic, individul în vârstă de 66 de ani a ales să o transforme pe biata copilă într-o sclavă sexuală. Nimeni nu poate spune cu exactitate de câte ori a fost adolescenta forțată să întrețină raporturi sexuale, însă anchetatorii cred că este vorba de cel puțin 22 de ori. Povestea s-a petrecut în comuna Trifești, din județul Iași.

Minora, a cărei identitate o vom proteja, este elevă la Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” din Iași. La Trifești, ea era vecină cu un individ pe nume Alexandru Dascălu. Bărbatul s-a oferit să o ducă la școală, în Iași, când era nevoie. Părinții fetei s-au bucurat că vecinul lor face un gest atât de frumos, dar nu s-au gândit că minora cu probleme psihice va deveni sclava sexuală a bărbatului.

Din 2018 până la finalul lunii octombrie a acestui an a durat calvarul!

Surse din cadrul anchetei au precizat că, pentru minoră, calvarul a început în anul 2018, pe când aceasta avea 13 ani. Atunci, Alexandru Dascălu ar fi întreținut relații sexuale cu ea pentru prima dată. Din acel moment și până la sfârșitul lunii octombrie a acestui an, probabil fata a fost abuzată de zeci de ori.
Profitând de starea de sănătate a adolescentei și de faptul că aceasta nu se poate apăra, bărbatul a batjocorit-o în casa lui din Trifești, la doi pași de locuința părinților fetei. Poate că povestea nu ar fi ieșit la iveală dacă adolescenta nu ar fi ajuns într-un cabinet medical. … https://www.bzi.ro/medicii-de-la-un-cabinet-privat-din-iasi-au-scos-la-iveala-un-caz-incredibil-un-batran-a-vrut-sa-i-faca-test-de-sarcina-unei-eleve-de-15-ani-pe-care-a-violat-o-de-nenumarate-ori-dupa-ce-termina-orele-4072885?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ