26.2 C
Vaslui
04-iul.-2022

Membrul PSD, Viorel Blăjuț, reacționează la propaganda pentru Rusia făcută de Maricel Popa

Viorel Blăjuț a fost ales prim-vicepreședinte al PSD Iași, însă acum două luni a rămas fără funcție, deoarece senatorul PSD Iași, Maricel Popa, a decis să îl înlocuiască.

După ce senatorul PSD Iași, Maricel Popa, a făcut propagandă pentru Rusia și a promovat un text critic legat de vizita vicepreședintelui SUA, text care promova propaganda rusă și care critica Alianța Nord-Atlantică, Viorel Blăjuț a decis să îi transmită un mesaj acestuia.

„Agentul de influență al rușilor la Iași, Maricel Popa, și-a dat arama pe față: A fost pus să atace NATO și pe vicepreședinta SUA, Kamila Harris. În ultima perioadă tot îmi parvin informații cum că ”Măricel” al nostru este putinist kagebist. Le-am ignorat, fiindcă nu voiam să comentez acțiunile pro-ruse ale omului care tocmai lichidase Organizația Municipală PSD și pe mine implicit, fiindcă s-ar fi interpretat. Dar când vezi atacul deșănțat a liderului PSD Iași la adresa vicepreședintelui SUA, Kamila Harris, care a venit în România să întărească parteneriatul strategic bilateral și angajamentul SUA pentru securitatea țării noastre și a aliaților de pe flancul estic, te ia cu durere de cap.”…https://www.bzi.ro/membrul-psd-viorel-blajut-reactioneaza-la-propaganda-pentru-rusia-facuta-de-maricel-popa-4401273?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here