MEME-ul anului vine de la Huși, cu o mostră de umor pur | PAMFLET

MEME-ul cu Ciupilan a devenit viral pe rețelele de socializare din Huși, fiindcă vorbim de o poantă inspirată și profundă. Maricel Boul e ușor gelos pe realizatorul acesteia, dar e suficient de profesionist ca să premieze această inițiativă cu titlul de: MEME-ul Anului!

Fabrica de știri

În furtul de la Muzeu, stimabila casieră și secretară, Marcela Băneanu, bănuită de cei de la Curtea de Conturi că alături de contabilă a creat o rețea de succes prin care au reușit să sifoneze fonduri uriașe chiar din visteria Trezoreriei, nu este doar o simplă economistă cu liceu, care a prins-o vremea pe la Muzeu. Aceasta este soția unui mic securist, care prin 1987 era locotenent de securitate pe la Brașov, când muncitorii se răsculau, apoi a ajuns în județ la noi după Revoluție, avansând până la șef de birou în noul și vechiul SRI, de unde a și ieșit la pensie. Între timp, a mai fost mutat o perioadă și pe la Suceava, tot cu misiuni operative. Acum să vedem cum o scoate basma curată pe soția sa, fiindcă curg plângerile penale.

Pe vremurile când FC Vaslui juca în Europa, la Vaslui, gospodarul nostru de primar a realizat o pistă de zgură destul de reușită. Acum, că am trecut la pistă de tartan, ne întrebăm și noi unde este zgura care s-a scos de la stadion, fiindcă la un moment dat am văzut-o depozitată pe platforma unde se face bâlciul și acum nu mai e. S-o fi pus pe la vreun teren de tenis privat, fiindcă acea zgură era de calitate.

La Bârlad e o anomalie în comunicarea consilierilor locali. De exemplu, în grupul pe WhatsApp al consilierilor este trecut și directorul de la CUP, Adrian Bobeică, ca și cum acesta ar fi ales local. Dacă mai punem la socoteală că acesta a fost folosit ca armă secretă în încercarea primarului de a boicota alegerile interne de la Bârlad, atunci tragem concluzia că acesta este omul de taină al primarului. Și de aici pleacă mai multe bârfe, cum că acesta este omul de legătură între Boroș și PSD. Până la refacerea USL la Bârlad, Bobeică a mai primit o misiune: să desființeze Reiser. Din acest motiv s-a și comandat al doilea studiu, după ce primul spunea că această companie are viitor și, dintr-o dată, nu mai are și trebuie desființată.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ