4.5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Mersul pe contrasens în intersecțiile cu sens giratoriu, noua modă printre șoferii vasluieni (VIDEO)

- Advertisement -

GRĂBIT… Situație periculoasă pe strada Călugăreni, zona Motor Grup, într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din Vaslui. Un șofer a intrat pe contrasens în sensul giratoriu și a încercat să se strecoase printre mașinile care circulau regulamentar. Uluit de direcția de deplasare a autoturismului cu pricina, un alt conducător auto a filmat, cu ajutorul camerei de bord, întreaga scenă și a trimis-o la redacția ziarului Vremea Nouă. “Vă rog să publicați pe pagina dumneavoastră acest video, iar poliția română, care nu face nimic, să facă mai multă prevenire. Vă rog frumos, din cauza acestor șoferi, și cine știe dacă au permis de conducere, ne este pusă viața în pericol. Pe lângă faptul că mergea pe contrasens, acest șofer avea o viteză foarte mare” se arată în mesajul care a însoțit video-ul trimis pe adresa de mail a redacției. În imagini se vede cum șoferul care a filmat scena se ferește din calea mașinii aflată pe contrasens. Aceasta din urmă își continuă drumul greșit, trece la limită pe lângă alte mașini, evitând “la mustață” un grav accident rutier. Este al doilea incident de acest fel care se produce pe străzile din municipiul Vaslui în ultima săptămână.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Jandarmilor le place să încalce legea dar sa fie văzuți, apoi , in lipsa de ocupație se lauda între ei spunind asta înseamnă să fii mafiot, chiar în apropierea sediului jandarmilor, mașină se poate vedea parcată când este jandarmul respectiv de serviciu, mai rar căci au multe libere pe bani multi

  2. Terelibismul…alcoolul și drogurile…produc asemenea fapte..Parte din aleșii poporului sunt cei care agrează prin vot legi permisibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.