Mesajul Primarului Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, cu ocazia Anului Nou, 2021

Proaspăt reales în funcția de primar al municipiului Bârlad, Dumitru Boroș transmite un mesaj emoționat la sfârșit de an bârlădenilor și ca un liberal autentic acesta crede că viitorul ți-l făurești singur, dacă Dumnezeu îți dă sănătate. „Cei mai buni ani din viața fiecăruia sunt cei în care suntem sănătoși și în care nu ne pierdem speranța că, indiferent de încercările vieții, vom trece cu bine peste ele!”, spune acesta la cumpăna dintre ani. Iată ce gânduri la transmite edilul, concețenilor săi, când anul 2021 bate la ușă:

„Dragi bârlădeni,

Acum, la finalul unui an dificil pentru întreaga oamenire, toate gândurile mele de bine se îndreaptă către fiecare dintre dumneavoastră.  Am avut de trecut, împreună, peste o perioadă extrem de grea. Dar căreia, până acum, doar uniți și cumpătați am reușit să îi facem față. Poate că anul 2020 ne-a fost special hărăzit să-l parcurgem în împrejurări speciale, mai dificile! Dar, din fericire, răbdarea, omenia, înțelegerea, compasiunea și, mai presus de toate, unitatea din noi ne-au ajutat să îl încheiem cu bine.

Nu am cum să nu mă alătur sufletește celor pentru care, din păcate, 2020 a fost un an nefast. Toată compasiunea și buna mea credință pentru ei!

Cu toții însă, trebuie să privim spre viitor cu nădejde, să rămânem uniți pentru ca Noul An să ne găsească mai buni și doar cu gânduri curate pentru cei de lângă noi!

La cumpăna dintre ani, să fim uniți și să rămânem astfel! Doar așa cu toții vom fi bine!

La mulți ani, bârlădeni! La mulți ani, români!
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ