22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Mesajul trupei Zdob şi Zdub, după finala Eurovision: „Referitor la voturile juriului a intervenit EBU. Le-a anulat”

Zdob şi Zdub, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2022, a transmis un mesaj de mulțumire fanilor și a felicitat echipele României și Ucrainei. De asemenea, ei au transmis internauților nemulțumiți de punctajul obținut că voturile unor jurii naţionale au fost anulate de Uniunea Europeană de Radio și Televiziune (EBU).

„Referitor la voturile juriului a intervenit EBU. Le-a anulat. Căutati în internet declaraţia EBU. Voturile din 6 ţări au fost anulte”, au scris artiștii pe pagina de Facebook.

„Locul 7!!!! Locul 2 la televoting. Mulţumim!!!! Thank youuuu! Peace, Love, Folklore and Rock’n’Roll! Ukraine, Romania, felicitări!!! Europa, felicitari! Drag public, MULŢUMIM!”, au transmis membrii Zdob și Zdub.

Organizatorul Eurovision 2022 a anunțat că a decis să elimine notele oferite de juriile din șase țări din cauza unor nereguli. Printre juriile descalificate se număra și juriul din România, alături de cele din Georgia, Azerbaidjan, Polonia, San Marino și Muntenegru…https://www.digi24.ro/stiri/mesajul-trupei-zdob-si-zdub-dupa-finala-eurovision-referitor-la-voturile-juriului-a-intervenit-ebu-le-a-anulat-1940336

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here