18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

Messi s-a săturat de copiii care îl agasează și a răbufnit în fața lor: „Vi se pare normal ce faceți?”

Leo Messiunul dintre cei mai populari fotbaliști din istorie, este idolul multor copii care visează să ajungă precum starul Barcelonei, însă argentinianul pare că s-a săturat de modul în care puștii îl abordează.

De multe ori, jucătorii Barcelonei sunt așteptați de tinerii suporterii să iasă de la baza de antrenament și să urce în mașini. Ulterior, puștii lipesc telefoanele mobile de ferestrele bolizilor acestora pentru a imortaliza momentul și a-l răspândi pe rețelele de socializare.

Messi s-a săturat de copiii care îl agasează și a răbufnit în fața lor: „Vi se pare normal ce faceți?”

„Victima” preferată a fanilor este Leo Messi, fotbalistul care a câștigat de șase ori Balonul de Aur. Starul catalanilor nu s-a simțit confortabil la ultimul astfel de eveniment și le-a răspuns celor doi copii prezenți lângă mașina sa, fiind vizibil iritat.

„De ce vreți de fiecare dată să faceți același clip, dacă deja s-au făcut o sumedenie la fel? Nu se poate să faceți asta în fiecare zi. Vouă vi se pare normal să faceți mereu asta?”, a strigat Messi către un copil care îl filma, scrie Cuatro.

„Scuze, Leo”, a răspuns timid puștiul. …https://www.digisport.ro/fotbal/la-liga/messi-s-a-saturat-de-copiii-care-il-agaseaza-si-a-rabufnit-in-fata-lor-vi-se-pare-normal-ce-faceti-1026601

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here