spot_imgspot_img
spot_img
3.1 C
Vaslui
06-dec.-2023

Micii vasluieni, la turneul Brasov Indoor Cup

- Advertisement -

REPREZENTATI… Sãptãmânã viitoare, la Brasov va avea loc unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal din tarã destinat copiilor cu vârste cuprinse între 7 si 11 ani. Printre cele aproximativ 80 de echipe din tarã se aflã si trei formatii din judet, FC Vaslui (la grupele 2001 si 2002), LPS Vaslui (grupa 2002) si Scoala de Fotbal Pajura Husi (2000).

Aceasta este varianta de iarnã a Brasov Cup, competitie care se va desfãsura în perioada 31 ianuarie pânã în 3 februarie 2011. Echipele vor folosi un portar si cinci jucãtori de câmp. Jocurile se vor disputa în salã, durata unei partide fiind de 30 de minute, douã reprize a câte 15 minute. Dacã în anii precedenti echipele FC Vaslui si LPS Vaslui au mai participat la aceastã competitie, Scoala de Fotbal Pajura Husi este la debut. Antrenorii Marian Tãtaru si Adi Racovitã spun cã e foarte important ca micii fotbalisti sã participe la cât mai multe competitii pentru a progresa. “Am avea nevoie de sponsori, pentru cã ne descurcãm destul de greu. E foarte important cã pãrintii copiilor s-au implicat din toate punctele de vedere. Ne-am pregãtit în sala de sport din Husi si sperãm sã facem o surprizã plãcutã. Cel mai important pentru cei mici e sã joace”, a declarat Adi Racovitã. Pajura Husi se prezintã la Brasov cu grupa 2000, echipã ce va participa la categoria de vârstã Under-11, acolo sunt înscrise 26 de echipe. Echipa husean se aflã în grupa E, alãturi de LPS Banatul 1 Timisoara, Corona Brasov, CSS Resita si Steaua Bucuresti 3.

Vor din nou pe podium

Dupã ce s-au clasat pe podium la turneul final al Memorialelor “Gheorghe Ola” si “Gheorghe Ene”, grupele 2001 si 2002 de la FC Vaslui participã si la Brasov Indoor Cup. Grupa 2001 face parte din grupa C, alãturi de Academia “Gheorghe Hagi”, Junior Galati si Odorheiul Secuiesc, în timp ce grupa 2002 se aflã în seria E si va juca cu Corona Brasov, Juventus Bistrita si Junior Galati. Echipa Liceului cu Program Sportiv Vaslui (2002) se aflã în grupa E, în aceeasi grupã cu U Cluj, Poli Iasi, si “Dani Coman” Pitesti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.