19.2 C
Vaslui
25-sept.-2022

Microbuz furat din Slovacia, depistat la Frontieră. Ce explicații a dat șoferul

- Advertisement -

Poliţiştii de frontieră au depistat un microbuz declarat furat din Slovacia. Șoferul a spus că autovehiculul nu îi aparține și că l-a împrumutat de la un prieten.

Potrivit Poliției de Frontieră Galați, vineri, în jurul orei 02.15, în Punctul de Trecere a Frontierei, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei,  doi bărbaţi,  ambii cu dublă cetățenie (Bulgaria și R. Moldova), călătorind cu un microbuz, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat prezenta unor  modificări la seria de șasiu marcată pe autovehicul.

„Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că, certificatul de înmatriculare al autovehiculului este semnalat ca bun supus confiscării, semnalare introdusă de Bulgaria. Totodată prin intermediul computerului de bord, a fost descoperită o alta serie de șasiu,  care corespunde unui alt vehicul, semnalat ca fiind furat din Slovacia. Cu privire la aspectele constatate, şoferul a declarat că autovehiculul nu îi aparține și că l-a împrumutat de la un prieten”, a transmis Poliția de Frontieră…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/microbuz-furat-din-slovacia-depistat-la-2207434.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.