-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Mihai Trăistariu pune pază după ce i-a fost vandalizat hotelul de la mare! «Mi-au furat cearceafurile!»

- Advertisement -

Coșmar pentru Mihai Trăstariu! Artistul tocmai ce s-a trezit cu camerele din hotelul de la Năvodari vandalizate de niște tineri suceveni! Aceștia au fugit cu lenjeriile de pat, prosoapele și chiar foehn-ul din camere! Mihai a fost gata să alerteze Poliția, dar, de frică, infractorii s-au întors cu coada între picioare. După recentul incident, Trăstariu ia măsuri și pune pază la hotel!

Mihai Trăistariu deține șase garsoniere într-un imobil la malul mării în stațiunea Năvodari. Garsonierele l-au ținut în viață pe pandemie, atunci când solistul n-a avut mai deloc concerte. Afacerea de la malul mării merge ca pe roate și Trăistariu a devenit foarte cunoscut în toată țara, pentru hotel. Are prețuri bunicele și toată lumea trage la el.

Cum sezonul estival s-a deschis deja, Trăistariu a avut camerele full în această perioadă. Ce să vezi însă, solistul a închiriat garsonierele prin Booking unor tineri suceveni care au vandalizat apartamentele. Tinerii au fugit cu lenjeria de pat, nefolosită, proosoape și foeh-nuri…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/traistariu-pune-paza-dupa-ce-i-a-fost-vandalizat-589639.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.