23.7 C
Vaslui
28-iun.-2022

Mila Kunis, adevărul despre motivele care au determinat-o să spună ani de zile că e din Rusia, deși s-a născut la Cernăuți, în Ucraina „Devenise obositor!”

Mila Kunis, actrița în vârstă de 38 de ani, care este căsătorită cu Ashton Kutcher, a făcut noi declarații despre războiul dus de Rusia în Ucraina șia vorbit despre motivele pentru care obișnuia să spună că e rusoaică.

Mila Kunis, care a organizat o strângere de fonduri pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina, a recunoscut că obișnuia să spună că e din Rusia, deși aceasta s-a născut la Cernăuți, în Ucraina.

”Mi se pare irelevant că vin din Ucraina. Tocmai din acest motiv mereu am spus că sunt rusoaică. Mereu spuneam ”Sunt din Rusia”, iar motivele pentru care făceam asta erau multe. Spre exemplu, unul dintre motive era că, atunci când m-am mutat în SUA şi le spuneam oamenilor că sunt din Ucraina, prima lor întrebare era ‘unde e Ucraina?’. Şi trebuia să explic unde e Ucraina pe hartă, iar asta a devenit obositor. Aşa că le-am spus că sunt din Rusia, iar oamenii spuneau că ştiu unde e ţara asta. Aşa că m-am gândit că e perfect, o să le spun tuturor că sunt din Rusia„, a declarat actrița, potrivit Page Six…https://www.filmnow.ro/stiri/mila-kunis-adevarul-despre-motivele-care-au-determinat-o-sa-spuna-ani-de-zile-la-rand-ca-e-din-rusia-desi-s-a-nascut-la-cernauti-in-ucraina-devenise-obositor-76008

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here