23.7 C
Vaslui
27-iun.-2022

Misterul din New Jersey. Peste 100 de absolvenți ai aceluiași liceu au făcut o formă rară de cancer cerebral

Peste 100 de persoane care au absolvit același liceu din New Jersey au fost diagnosticate cu forme rare de cancer cerebral, context în care a fost declanșată o investigație pentru a se stabili dacă există vreo legătură între ele.

Investigația demarată luna trecută a vizat contextul în care peste 100 de elevi care au mers la același liceu din New Jersey au făcut o formă rară de cancer cerebral. Ancheta nu a găsit nicio legătură între școală și diagnostic.

Luna trecută, Al Lupiano a spus că a fost diagnosticat cu această boală când avea 27 de ani. Ulterior, sora și soția lui au fost și ele diagnosticate cu cancer cerebral. Toți trei au urmat cursurile liceului Colonia din Woodbridge, New Jersey, scrie Insider.

NBC Today a raportat că peste 100 de elevi care au mers la acel liceu au avut același diagnostic.

Primarul orașului Woodbridge, John McCormac, a spus că în urma investigației derulate nu a fost găsită în școală nicio potențială cauză declanșatoare a bolii…https://www.digi24.ro/stiri/externe/misterul-din-new-jersey-peste-100-de-absolventi-ai-aceluiasi-liceu-au-facut-o-forma-rara-de-cancer-cerebral-1956843

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here