spot_imgspot_img
26.2 C
Vaslui
29-sept.-2023

MM prezentat oficial

- Advertisement -

ATRIBUTII… Începând de ieri, frâiele clubului au fost preluate de cuplul Damian-Stoica. Odatã cu instalarea lui MM, Adrian Porumboiu a declarat cã se va retrage si cã îi va lãsa pe cei doi sã se ocupe de întreaga activitate a echipei. Mihai Stoica va fi si cel în fata cãruia antrenorul Lopez Caro va trebui sã dea socotealã pe plan tehnic si sportiv.

Mihai Stoica a sosit în sfârsit la Vaslui si a semnat contractul cu echipa finantatã de Adrian Porumboiu. MM a fost prezent la antrenamentul de ieri dimineatã a “galben-verzilor” unde a discutat îndelung cu o parte din fotbalisti, si cu ceilalti membri din conducerea clubului. La conferinta de presã sustinutã cu ocazia instalãrii lui Stoica în functia de presedinte executiv a fost prezent si Ciprian Damian, presedintele Consiliului de Administratie a SC Vaslui, dar si patronul Adrian Porumboiu. Acesta din urmã a declarat cã odatã cu venirea fostului manager al Unirii Urziceni, se va retrage din circuit si îl va lãsa pe MM sã se ocupe de reprezentarea clubului: “Meme se va ocupa de acum înainte de echipã.Eu vreau sã ies complet din circuit. Am pus suflet si am ajuns sã fiu numit de ziaristii din Spania.”

Lui Caro i se pregãteste o “surprizã”

Mihai Stoica a fost prezent ieri la antrenamentul formatiei FC Vaslui si a urmãrit foarte atent întreaga sedintã de pregãtire, analizând în amãnunt metodele de lucru ale lui Lopez Caro. La finalul antrenamentului Stoica s-a declarat surprins de cum s-a desfãsurat pregãtirea si de faptul cã Lopez Caro are de gând ca dupã meciul cu Gaz Metan Medias sã le dea liber cinci zile jucãtorilor. “Deocamdatã mi-e greu sã discut pentru cã niciodatã nu m-am confruntat cu astfel de probleme. Am fost si eu mirat dar vã spun cu sigurantã cã situatia se va schimba. Am experientã despre modul în care se face o sedintã de pregãtire, dar ce am vãzut astãzi m-a speriat. Eu am fost un jucãtor modest dar niciodatã nu am avut pauzã 24 de zile în timpul campionatului. Noi nu avem liber sãptãmâna viitoare. Antrenamentul este, chiar dacã el nu vine”. De altfel, Mihai Stoica a stat mai mult de vorbã cu secunzii si cu cei din conducerea clubului, Lopez Caro fiind ignorat aproape în totalitate. În cazul în care Lopez Caro va fi demis, cele mai mari sanse sã ajungã la Vaslui pentru a prelua banca tehnicã le-ar avea Roni Levy, fostul colaborator al lui MM la Urziceni, si Ioan Andone, tehnician care este pe punctul de pãrãsi pe Dinamo, si care are o relatie foarte bunã cu Stoica.

Se va ocupa strict de problemele sportive si tehnice

Adrian Porumboiu a fost cel mai bucuros om dupã semnarea contractului. Acesta vede în Mihai Stoica cel mai bun conducãtor de club din tarã si este hotãrât sã se retragã si sã lase echipa pe mânã lui MM si a lui Ciprian Damian. “Dupã atâta învolburare ce s-a abãtut asupra noastrã, vine si un moment care sã ne descreteascã fruntile si sã ne facã sã fim încrezãtori în ceea ce urmeazã. Domnul Mihai Stoica se va ocupa strict de problemele sportive si tehnice. Acesta are o foame continuã de rezultate frumoase si sunt ferm convins cã va reusi lucruri serioase. “ – Adrian Porumboiu.

‘‘Problemele nu mã sperie’’

“Vin cu inima deschisã, mai ales cã domnul Porumboiu m-a sunat într-un moment în care începusem sã realizez cã locul meu nu poate sã fie decît la un club unde se vrea performantã. Am acceptat fãrã ezitare aceastã propunere. Ajung la un club unde sper din toatã inima sã realizãm obiectivul de titlul de campioanã. Sezonul a început, sînt probleme delicate la echipã, însã nu mã sperie. Am experientã în domeniu. Cred eu cã dacã vom reuşi sã pãstrãm o distantã micã de primul loc vom reuşi încã din acest an sã atingem obiectivul. Dacã nu, atunci sper sã existe întelegere, iar lumea sã aibã rãbdare şi cu mine, iar sezonul urmãtor sã cîştigãm titlul.”

‘‘Dacã nu vine la antrenament, îl vom demite’’

‘‘Problema este clarã la acest individ cã nu îl trage nimic aici. Crede el cu avocatii cã va atinge milionul. Nu va atinge decît un milion de frunze sau de castane care cad acum toamna. Dacã nu vine la antrenament îl vom demite şi îi vom cere noi daune. Umblã ca un pisoi din acela despre care nu ştii ce are sub fãlci. Noi ne-am încurcat foarte mult cu el. Dacã l-ar lãsa pe Maqueda sã facã treaba, ar fi bine, dar nu îl lasã. La antrenament cînd îl vezi ce face zici cã e un inspector la o şcoalã sãteascã, unde se uitã dacã s-a dat bine cu var”, a declarat Adrian Porumboiu, în timp ce Caro a afirmat cã echipa este obositã si chiar are nevoie de o pauzã lungã : ‘‘Echipa are 3 luni şi jumãtate fãrã pauzã. Echipa are o încãrcãturã mare de antrenament. În plan fizic şi psihic este fundamental sã se tinã cont de planificarea mea’’.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.