-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

MMA | Ovidiu Axinte s-a întors învingător din Franța (VIDEO, FOTO)

- Advertisement -
SUCCES… Luptătorul MMA, Ovidiu Axinte, a revenit cu o victorie în circuit. Vasluianul a câștigat prin submission meciul din gala Lyon Fighting Championship.

VICTORIOS… Ovidiu-Ionuț Axinte a revenit în circuitul MMA cu o victorie de senzație, dând peste cap așteptările specialiștilor. Luptătorul vasluian a câștigat printr-un submission spectaculos meciul din gala Lyon Fighting Championship contra francezului Mohamed Soumah.

Legitimat la Kombat Wolf Vaslui, Ovidiu Axinte (32 de ani) a fost unul dintre protagoniștii galei Lyon Fighting Championship, desfășurată la finalul săptămânii trecute la Lyon, Franța. L-a avut adversar pe kickboxer-ul francez Mohamed Soumah (24 de ani), văzut ca favorit clar înaintea duelului. Nici nu a început bine lupta, că Soumah a și dat drumul la brațe, multe dintre lovituri atingându-și ținta. Pus în dificultate, Axinte l-a atacat la picoare, iar Soumah a fost nevoit să facă un pas în spate. Francezul a încercat să ducă lupta în picioare, însă Ovidiu Axinte l-a dus la sol și a apelat la o tehnică de submission, blocându-i brațul. Astfel, Mohamed Soumah a fost nevoit să abandoneze. “Am avut un meci foarte dificil, împotriva unui adversar vizibil mai mare ca mine, puternic pe brațe. Începutul de meci a fost al lui, în care a știut să mă pună în dificultate, folosindu-se de înălțime și alonjă în avantajul său. Însă, nu am cedat și până la urmă am reușit să duc acest meci în favoarea mea și să aduc acasă o victorie muncită. Vreau să mulțumesc tuturor pentru susținere, pentru vorbele de bine și pentru încrederea acordată. Mulțumesc antrenorului și prietenului meu Cristian Doru Ipate cu care am petrecut mult timp în sală, la antrenamente și acum la meci”, a spus Ovidiu-Ionuț Axinte. Din cauza accidentărilor, dar și a pandemiei, Axinte nu a mai intrat în cușcă din 2018. De atunci, “Fliști” se antrenează la Vaslui, la clubul Kombat Wolf, alături de antrenorul Cristian Doru Ipate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.